szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Premier League meccsén esett össze a walesi focista. A meccset félbeszakították.

Váratlanul összeesett a pályán Tom Lockyer a Bournemouth-Luton Town meccs 58. percében az angol labdarúgó-bajnokságon - írja a Sky News.

Az orvosok azonnal a játéktérre rohantak, a Luton menedzsere pedig megkérte a játékosait, hogy menjenek arrébb a csapatkapitányuktól. A játékvezető nem sokkal később az öltözőbe küldte a csapatokat. A mérkőzést hivatalosan is félbeszakították. A walesi hátvéd ellátását idővel a játékoskijáróban folytatták.

A Sky Sport kommentátorának az orvosok azt nyilatkozták, hogy a csapatkapitány az ellátáskor már magánál volt.

A 29 éves Tom Lockyerrel korábban már történt hasonló, idén májusban a Coventry City ellen megnyert döntő során esett össze, akkor néhány napot kórházban töltött.

Frissítés:

A Luton Town közleménye szerint Lockyer szívrohamot kapott a pályán, de már nincs életveszélyben. A Nemzeti Sport idézi a közleményt: „Megnyugtathatjuk a szurkolókat, hogy a kórházban stabil állapotban van és jelenleg további vizsgálatokon esik át, családtagjainak támogató jelenléte mellett.”