Így tündökölt Epres Panni és Gelencsér Tímea a szépségkirálynőkkel – képgaléria

2023. dec 17. 16:56
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
MissBalatonWinterParty01

A Miss Balaton Winter Partyn ünnepelték a 2024-es naptár premierjét

Ismét egy csillogó parti keretében zárták az évet Miss Balaton szépségei és mentorai. A KIOSK Budapestben Balogh Eleni és jelenleg a koronát birtokló Csupor Olívia mellett Epres Panni, Lipcsei Betta, Gelencsér Tímea és Iszak Eszter is a meghívott vendégekkel együtt ünnepelte a Miss Balaton 2024-es naptárjának premierjét.

Szombat este a Miss Balaton immár hagyományos Winter Party-ján Epres Panni, Iszak Eszter és Gelencsér Tímea mellett feltűnt többek között Nagy Réka, Horváth Cintia, Szabó Dóri és természetesen lélegzetállító ruhakölteményben jelent meg Zimány Linda is.


Galéria


2023.12.17.

A különleges divatbemutató és naptárpremier minden évben jó apropót ad arra, hogy a Miss Balaton-család megünnepelje és együtt búcsúztassa az évet. A 2024-es naptár fotói a balatonfüredi Anna Grand Hotelben készültek, és feltűnik rajtuk Király Lili, Tóth Lilla Hanna, valamint a 2022-es királynő, Csupor Olívia is, aki jövő nyáron adja tovább a sok fiatal szépség által áhított koronáját.

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget
Balogh Eleni Lipcsei Betta Iszak Eszter Gelencsér Tímea Nagy Réka Horváth Cintia Zimány Linda