Soma Mamagésa 10 éve él monogám kapcsolatban, előtte csapongott – videó

2023. dec 18. 20:26
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
/ Fotó: Palikék Világa

Soma Mamagésa 10 éve él monogám kapcsolatban, előtte csapongott / Fotó: Palikék Világa

Karrierről, megcsalásról, klimaxról és még sok másról mesélt Soma Mamagésa a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában. Soma elárulta, hogy dzsesszkonzervatóriumot végzett, de – ahogy fogalmazott – őt lepte meg a legjobban, hogy nem énekesnő lett.

„A negyvenes éveim közepén kellett megtapasztalnom, hogy az egy dolog, hogy én mit akarok, és hogy mit akar az élet tőlem. Hogy nem csak szabad akarat van, hanem sors is. Amikor az élettől kapod a jeleket, és valami folyamatosan leállít, az út folyamatosan eltorlaszolódik vagy zsákutcába mégy, a másik meg nyílik-nyílik” – kezdte Soma, aki a férjével való, nem éppen szokványos kapcsolatáról is mesélt.

„Ő egy elképesztően nyugodt ember, a türelem élő szobra. És amit még kiemelnék: a feltétel nélküli szeretet” – magyarázta.

Az anyaságról vallott Tapasztó Orsi – videó

Az anyaságról vallott Tapasztó Orsi – videó

„33 voltam, amikor Gyuri elém állt, majd azt mondta: csak nézem, ahogy nősz föl... ezt nem is magázódva mondta. Ez olyan erős volt, hogy ez a pasi kivárja, amíg a sérült kislány felnő, annyira szeret, hogy lát” – mondta Soma, aki bevallása szerint jó pár évig csapongott.

A gyerekek ezzel nem foglalkoztak, a férjem pedig olyan bölcs volt, hogy pontosan tudta. Azt például magázva mondta, hogy ismerem a maga vérmérsékletét, kérem, ne ossza meg velem a részleteket.

Végül a férje is szerelmes lett egy nála 26 évvel fiatalabb lányba, de jó pár év fent és lent után úgy döntöttek, a monogámiát választják, amelynek már 10 éve. Soma a tőle megszokott őszinteséggel beszélt a klimaxról is a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Palikék Világa by Manna

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Soma Mamagésa házasság monogámia Palikék világa Palikék Világa by Manna