Marics Peti, Valkusz Milán és Pető Brúnó az OnlyFansről: „Elvi kérdés, mennyit fizetek a lányoknak, a nő ezzel elengedi a büszkeségét” – videó

2023. dec 19. 8:52
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Új dallal érkezik a Valmar/ Fotó: Pozsonyi Zita

Komoly kritikával illették az OnlyFanset Marics Petiék / Fotó: Pozsonyi Zita

Alaposan kivesézték az OnlyFanset a TV2 szépfiúi. Marics Peti, Pető Brúnó és Valkusz Milán nem rejtették véka alá, mit gondolnak a platformról.

Valkusz Milán, Marics Peti és Pető Brúnó mindannyian jó barátságot ápolnak egymással, ám vannak dolgok, amikben különbözik a véleményük. Így történt ez a K-OSZ Podcastben is, amikor kamerák előtt kezdték el ütköztetni az álláspontjukat az OnlyFansről. Az erotikus tartalmak feltöltésért befolyó összegről Milán így vélekedett:

„Ez könnyű pénz tud lenni, viszont nagy lelki vállalások árán. Azért nem ítélem el személy szerint, mert egyrészt mindenki azt csinál, amit akar. Másrészt óriási lelki kihívással jár, kapja a jelzőket, kapja a sarat a nyakba. Harmadszor pedig, ezzel együtt kell aludni úgy, hogy az eddigi büszkeségét elengedi” – fejtegette a rapper, mire Brúnó megjegyezte, hogy szerinte ez egy korrekt platform, ahol a nők vállalkozóként kereshetnek pénzt. Mint mondta, őt egyáltalán nem zavarja a portál működése:

Kivéve, ha a morális részéről beszélünk, mert nagy kérdés, ki veszi ezeket a nőket feleségül – mondta. Marics erre megjegyezte:

Azért azt tegyük tisztába, hogy még mindig van szintkülönbség a pornózás és az OnlyFans között. Számomra, ha feleségről van szó, jóval enyhébb az OnlyFans.

Amerikában amúgy ezt nagyon elfogadják. Legtöbben azt mondják, gratulálnak, mert a nők találtak egy olyan módot, amivel sok pénzt keresnek, viszonylag könnyedén. Külföldön ezt elismerik új vonalú munkaként, itthon viszont nem – említette meg Milán, elárulva, mennyire zavarja a magyar mentalitás. Peti arra is kitért, mit érezne, ha a jövendőbelije tartalomgyártóként regisztrálna az oldalra.

A nő ezzel elengedi a büszkeségét. Az a fajta becsült eszmei értéke, ami a fejedben van, ahogy megismered a személyiségét, romlik – tárta fel a nézőpontját, amit a Bors szúrt ki. Brúnó szerint személyfüggő az egész, mert néhány embernek belefér az, hogy a párja így mutogassa magát, tehát fizikai kontaktus nélkül.

Bár szinte erre játszanak a nők, hogy a ruhában is látszódjon a mellük – tett erős kijelentést Marics, akivel Brúnó is egyetértett, miszerint alig van a mai világban olyan nő, akinek nincs legalább egy félmeztelen képe. Milán megemlítette, hogy Brúnó milyen nagy szakértő.

Minden, ami vállalkozás, business, és van benne pénz, az érdekel – próbálta menteni a menthetőt, de Peti lebuktatta, elárulva, hogy Brúnónak van OnlyFans-előfizetése.

Ide kétféle ember néz fel: vagy az, aki nem jut el a csajokhoz, vagy az, aki már mindenkit megkapott és mindenkit meg is akar még – fűzte hozzá sejtelmesen Brúnó, akiből végül kihúzták az igazságot.

Elvi kérdés, mennyit fizetek a lányoknak. A barátaimmal régen volt OnlyFans-előfizetésünk. Voltak emberek, akiket meg akartunk nézni, de senki nem akart minden profilról kifizetni 600 forintot. Inkább mindenki utalt körülbelül 90 forintot, majd közösen megnéztük, amit akartunk – vallotta be az előadó.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

marics peti

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

onlyfans marics peti Valkusz Milán Pető Brúnó kritika