Egy lány milliókat keres egy olyan munkával, ami a többségnek túl mocskos

Otthon, Őszi nagytakarításra fel! Kövesd tippjeinket!, takarítás
Vágólapra másolva!
Auri Kananent sokan istennőként dicsőítik, mert olyan munkát végez, amit mások kínszenvedésnek tartanak. A fiatal lány munkája ugyanis kőkemény fizikai kihívás, minden nap a leggusztustalanabb mocsokban keresi a kenyerét. 
Vágólapra másolva!

Az emberek többsége számára kész kínzás a nagytakarítás, de a házi istennőként emlegetett Auri Kananen örömét leli abban, hogy segít felújítani a világ legpiszkosabb otthonait.

Ha ez nem lenne elég lenyűgöző, a skandináv takarítónő hatalmas rajongótáborra tett szert a közösségi médiában, miután megosztotta hihetetlen eredményeit. A lány munkájáról három éve már videókat is készít, amiket rendszeresen feltölt a közösségi médiumok platformjaira, amik folyamatosan nézettségi rekordokat döntenek.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock

Sikerének bombabiztosságát az segítette elő, hogy Kananen a koronavírus világjárvány kellős közepén, 2020-ban vetette bele magát a nagytakarítás vállalkozásába. Célja is nemes volt, hiszen munkájával a legkiszolgáltatottabbaknak akart segíteni.

Annak ellenére, hogy már takarítófelügyelőként dolgozott, elkezdte ingyenesen rendbe hozni a legszegényebbek, a mozgáskorlátozottak és a mentális problémákkal küzdők otthonát. Bár sok tisztaságmániás is valószínűleg megborzongott volna a félelmetes feladattól, a lány azt nyilatkozta, hogy nagyon boldog, amikor nekiállhat végre egy-egy lakás kitakarításának.

"A takarítás jó móka - a legjobb dolog a világon. Elégedetté tesz, és úgy érzem, hogy ezzel teljes lehet az életem."

A rengeteg antibac spray, napfényes személyisége, szenvedélye segített neki beindítani egy virágzó takarító vállalkozást. Ma már @aurikatariina néven több mint 10 millió követője van a TikTokon. A ma már milliomos internetes sztár azt mondta, hogy nincs elszállva magától, továbbra is a földön jár. A lány tiniként maga is depressziós volt, ezért tudja, milyen érzések és fájdalmak tombolnak ilyenkor az emberekben. Örül, ha a munkájával pici boldogságot tud csempészni a kiszolgáltatottak életébe.

A finn lány célja, hogy szülőhazáján kívül is segíthessen, ezért már Svájcba, az Egyesült Királyságba, és az Egyesült Államokba is elutazott, csak hogy ingyen rendbe hozhassa az otthonokat.

Az Origo beszámolt egy olyan esetről is, amikor a takarítót beperelték. Ezek a világ legfurcsább takarítóeszközei.

Forrás:Daily Star