Nemsokára megszűnik egy népszerű Google-szolgáltatás: ezt kell tennie a felhasználóknak a leállás előtt

Januárban kivezetik a szolgáltatást.

GettyImages-1247137383
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megszűnik a Google Play Filmek és TV, az egyes platformok esetében azonban eltér az, hogy hol lehet majd megtalálni a tartalmakat a jövőben, írta a HVG.

Google Play Filmek és TV megszűnése

Hamarosan minden eszközről eltűnik a Google Play Filmek és TV (Google Play Movies & TV) szolgáltatás. A Google egy ideje már elkezdte kivezetni az alkalmazást, és az iOS- és Android-felhasználókat egy ideje már átterelték a Google TV appba, a legtöbb okostévés rendszerről pedig már el is tűnt a szolgáltatás. 

Egy új támogatási oldal - melyre a 9to5Google figyelt fel - további részleteket árul el az átállásról, mely januárban történik meg végérvényesen, mindenhol, írta a HVG.

GettyImages-1208549718
Fotó: Anadolu / Getty Images Hungary

Az oldal szerint, ha valaki okostévén vagy Android TV-alapú eszközön szeretne tartalmakat megtekinteni, 2024. január 17-től a „Shop” fül alatt teheti ezt majd meg. Itt lesznek a korábban megvásárolt, valamint a kölcsönözhető tartalmak is.

A szolgáltatói, Android TV-s beltéri egységek esetében a YouTube alkalmazásba költöznek a tartalmak, míg asztali számítógépen, böngészőből is a YouTube-ot kell felkeresni, egészen pontosan a youtube.com/movies oldalt, fogalmaz a cikk.

És ha már YouTube. Azt tudtad, hogy mennyi időbe telne végignézni az összes videót a platformon? Ide kattintva most kiderítheted.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ennyit költenek a magyarok a karácsonyi vacsorára: váratlan dolgok derültek ki az új felmérésből

Ennyi pénzt áldoznak a magyarok a karácsonyi vacsorára.

Ennyit költenek a magyarok a karácsonyi vacsorára: váratlan dolgok derültek ki az új felmérésből

Ennyi pénzt áldoznak a magyarok a karácsonyi vacsorára.

Elolvasom

Képek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük