„Mintha a lelkem egy darabját tépték volna ki” – Összetört a gyásztól a legendás magyar szinkronhang: őszintén vallott fájdalmáról

2023. dec 21. 15:14
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
A Jóbarátokat 10 évadon keresztül játszották/Fotó: Northfoto

A Jóbarátokat 10 évadon keresztül játszották/Fotó: Northfoto

Matthew Perry halála két hónappal ezelőtt az egész világot sokkolta. Most megszólalt a Jóbarátok Chandler Bingjének a magyar hangja, Sinkovits-Vitay András, akit szintén megviselt a világhírű színész halála.

Amikor elolvastam a hírt, hogy meghalt, úgy éreztem, mintha a lelkem egy darabját tépték volna ki

– nyilatkozta Sinkovits-Vitay András az Indexnek.

George Clooney szívszorító vallomást tett Matthew Perryről: „A siker, a pénz és mindezek a dolgok nem jelentenek automatikusan boldogságot”

George Clooney szívszorító vallomást tett Matthew Perryről: „A siker, a pénz és mindezek a dolgok nem jelentenek automatikusan boldogságot”

A színész arról is vallott, hogy Chandler Bing karaktere annak idején nagyon a szívéhez nőtt. Sinkovits-Vitay szerint az tette különlegessé, hogy „szarkazmusával és különcségével” mindig onnan lógott ki, ahol éppen volt. Chandler Bing szinkronhangja egyébként nem gondolta, hogy 10 évadon keresztül menni fog a sorozat:

Az első szinkronrendezőnk, Mohácsi Emil azt mondta nekünk, hogy ez csak egy tingli-tangli amerikai sorozat lesz, így szinte csak játéknak fogtuk fel az egészet. Aztán, amikor sikeres lett, éreztük, hogy most már tényleg dolgoznunk kell

– vallotta be Sinkovits-Vitay András.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Matthew Perry

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Matthew Perry sinkovits-vitay andrás gyász halál