Szörfözés közben szenvedett balesetet Bódi Sylvi – fotó

2023. dec 21. 13:54
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Bódi Sylvi vállalna szexi fotózást / Fotó: RTL

Bódi Sylvi szörfözés során lehorzsolta a könyökét. / Fotó: RTL

Véres fotót posztolt az egykori playmate a nyaralásáról.

Bódi Sylvinek már hosszú ideje az egyik legnagyobb szenvedélye a szörfözés, ráadásul már a fél világot bejárta, hogy a legnevesebb helyeken lovagolhassa meg a hullámokat. Az elmúlt hetekben így a tél beköszöntével ráadásul már át is helyezte a székhelyét egy melegebb éghajlatra, hogy Balin a deszkán való egyensúlyozásban javíthasson.

Mégis, a gyönyörű modell úgy döntött, nemcsak a saját tudását szeretné fejleszteni, hanem át is szeretné azt adni olyanoknak, akiket szintén érdekel ez a különleges sport: egy szörftábort hirdetett meg az ázsiai országba.

Bódi Sylvie a kétlaki életéről beszélt: „A karácsonyt nem töltöm itthon”

Bódi Sylvie a kétlaki életéről beszélt: „A karácsonyt nem töltöm itthon”

A szépségről azonban úgy néz ki, nem csak gyönyörű hullámlovaglós fotók készülnek. Az egykori szépségkirálynő most megérkezett a Mentawai-szigetekre, ahonnan sokkoló, véres képet osztott meg közösségi oldalán. Sylvi szörfözés során, ráadásul a kedvenc deszkáján szenvedett balesetet, melynek során lehorzsolódott az egész könyöke. A csúnya seb ellenére is mosolyog, és úgy tűnik, nem állíthatják meg őt a hullámok. Az izlandi kaland továbbra is folytatódik számára, mi pedig gyors gyógyulást kívánunk neki.

Megérkeztem a Mentawai-szigetekre. Meg is volt az első szörf. A szörftáboromban van még pár hely, ha valakinek megjött a kedve – írta viccesen a bejegyzéséhez a modell, melyet ide kattintva nézhet meg.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Bódi Sylvi

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Bódi Sylvi szörf hullámok tábor baleset Indonézia