Brasch Bence: Beverték az orrom, arra ébredtem, hogy meg fogok fulladni

2023.12.21. 15:25
December 10-én ért véget a Sztárbox egy eseménydús szuperdöntővel, amelyet végigizgulhattak a nézők. Végül két KO és egy pontozásos győzelem tett pontot a műsor végére. Az egyik győztes, Brasch Bence most megszólalt a felkészülésről és annak nehézségeiről.

December második vasárnapján minden érdeklődő izgatottan várta, kik lesznek majd a Sztárbox győztesei. Az RTL műsorában végül női könnyűsúlyban Berki Mazsi, férfi középsúlyban Molnár Áron, míg férfi nehézsúlyban Brasch Bence kapta meg a győzteseknek járó övet.

Nem sokkal a finálé után Rácz Jenő közösségi oldalán közölte követőivel, hogy komoly sérüléseket állapítottak meg nála az orvosok, melyeket a Sztárbox döntőjében szerzett a Molnár Áron elleni küzdelem közben. De – mint kiderült – nem ő volt az egyetlen, aki orvosi ellátásra szorult.

Brasch Bence most Lakatos Levente író, újságíró videós podcastjában árulta el, hogy kapott pofonokat bőven, így többször is megsérült.

Többször volt, hogy eléggé beverték az orrom a felkészülés alatt. Vérzett, valószínűleg mikrotörések is keletkeztek. Volt, hogy nem kaptam levegőt a jobb orrlyukamon már egy hete, mire mondtam, hogy akkor elmegyek, megnézetem, biztos adnak majd valamilyen orrspray-t, amitől lemegy a duzzanat. Kiderült, hogy egy vérrög lett a jobb orrlyukamban, úgyhogy egyből fel is vágta a doktornő, leszívta egy tűvel, majd feltamponálta az egész orromat a torkomig

– mesélte a műsorban. Hozzátette, hogy az orvosok ezután közölték, bent kell maradnia három napra a kórházban, „mire mondtam, hogy doktornő, reggel próbám van”. Elárulta, végül mégis elment a próbára, maszkot vett fel, ami véres lett, hiszen feküdnie kellett volna.

„Ebből az következett, hogy újra kellett tamponálni, mert újra kijött a vérrög. Ilyenkor nem is tudsz aludni, mert nem kapsz levegőt. Tehát csak ilyen egyperces alvások voltak három napig, mert arra ébredtem, hogy meg fogok fulladni” – fogalmazott Brasch Bence a műsorban a Blikk szerint.