DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

A Tron (TRX) elveszíti a varázst, a befektetők inkább a Retik Finance (RETIK) után futnak

A Retik Finance (RETIK) a befektetők szemében háttérbe szorítja az egykor domináns Tron-t (TRX).

A Retik Finance (RETIK) a befektetők szemében háttérbe szorítja az egykor domináns Tron-t (TRX). Ahogy a TRX elveszíti a varázsát, a lelkesedés új hulláma söpör végig a kripto közösségen,  a befektetők pedig a Retik Finance-hez közelednek az úttörő koncepciókért és a közösségközpontú megközelítésmódért.

A Retik Finance paradigmaváltást jelent a decentralizált pénzügyek világában.  Ellentétben a hagyományos projektekkel, amelyek kizárólag a kockázatitőke-befektetőktől (VC-k) biztosítják a finanszírozást, a Retik Finance csapata merész lépést tett a közösség közvetlen bevonásával.  Ahelyett, hogy kizárólagos finanszírozásra támaszkodnának, olyan elképzelést ölel fel, amelyben minden egyénnek lehetősége van arra, hogy profitáljon, és aktívan részt vegyen a defi örökre megváltoztatásában és forradalmasításában.

A Retik Finance sikerének középpontjában a jövőbe mutató csapat áll, amely olyan egyénekből áll, akiket a pénzügyek demokratizálásának szenvedélye vezérel.  Míg sok projekt jelentős forrásokat biztosít a VC-k számára, a Retik Finance csapata hisz az inkluzivitás erejében.  Azáltal, hogy megnyitják az ajtókat a közösség számára, csak pénzügyi ökoszisztémát hoznak létre, és elősegítik a felhasználók felelősségvállalását és felhatalmazását.

 

Kattintson ide, hogy részt vegyen a Retik Finance Presale-ben! 

 

A Retik Finance gyorsan jelentős mérföldköveket ért el, ami a defi arénában való felemelkedését jelzi.  A projekt első szakaszában sikerült lenyűgöző 450 000 dollárt emelni.  Mivel a második szakasz jelenleg folyamatban van, a teljes összeg $1 millió dollárra emelkedett.

A Retik Finance hivatalosan is elindította a mega $333 000 nyereményjátékot.  Ez az izgalmas kezdeményezés lehetőséget nyújt a felhasználóknak, hogy a tíz szerencsés nyertes közé tartozhassanak, akik mindegyike $33 300 értékű RETIK tokennel jár.

Ez szimbolizálja a Retik Finance elkötelezettségét, hogy visszaadja a közösséget, amely sikerre ösztönözte.  Kiemeli továbbá a projekt elkötelezettségét a csapat és a felhasználók közötti szimbiotikus kapcsolat megteremtése iránt, precedenst teremtve a közösség által vezérelt kezdeményezésekhez a defi térben.

Ahogy a Tron (TRX) elveszíti vonzerejét a kriptovaluta piacon, a Retik Finance új sztárként jelenik meg a defi horizonton.  Inkluzív finanszírozási modelljével, jövőképes csapatával és közösségközpontú megközelítésével a Retik Finance megragadta a befektetők figyelmét, akik nem csak pénzügyi nyereséget keresnek, hanem részt is kívánnak a decentralizált finanszírozás jövőjének alakításában.

Továbbá, a presale folyamatos sikere, a mega $333 000 nyereményjátékkal párosulva, a Retik Finance-t olyan projektként értelmezi, amely újradefiniálja a defi-t, és újraértelmezi a projektek és közösségeik közötti kapcsolatot.  Ahogy a kripto tér tovább fejlődik, a Retik Finance készen áll arra, hogy vezető szerepet vezessen, és az innováció és a befogadás jelzőfényét kínálja egy folyamatosan változó környezetben.

 

A Retik Finance-ről

A Retik Finance küldetése egy megingathatatlan elkötelezettség, hogy áthidalja a szakadékot a kriptopénz és a valós hasznosság között.  Ez az elképzelés egy átfogó defi megoldáson keresztül valósul meg, amely magában foglalja az olyan innovatív funkciókat, mint a defi betéti kártyák, a Crypto fizetési átjáró, az AI-alapú Peer-to-Peer (P2P) hitelezés, és a Multi-Chain Non-Custodial magas biztonságú defi pénztárca.

 

Kattintson ide, hogy részt vegyen a Retik Finance Presale-en! 

 

A Retik Finance (RETIK)-ről további információt az alábbi linkeken talál:

Website: https://retik.com/

Linktree: https://linktr.ee/retikfinance

 

 

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: