A luxusprosti Gweneth Lee megmutatta exkluzív karácsonyi ajándéklistáját - fotók

Vágólapra másolva!
Egy hivatásos szerető, aki szakértője a gazdag férfiak elcsábításának, felfedte a szeretőitől kapott karácsonyi ajándéklistáját, amik között egy 5.000 fontos (2,2 milió forintos) külföldi üdülés is van. 
Vágólapra másolva!

Az 54 éves Gweneth Lee évtizedek óta abból él, hogy gazdag férfiak eltartott szeretője, akik rendesen meg is támogatják extravagáns életmódját - és folyamatosan visszajárnak hozzá. A szuperszerető, aki Kalifornia és London között osztja meg idejét, 2008-ban csatlakozott az Illicit Encounters társkereső oldalhoz, és azóta kizárólag nős és egyben vagyonos férfiakkal randizik. Azóta már több mint 100 házasságban élő férfival bújt ágyba, és az általuk finanszírozott pazar, világjáró életmódot folytatja.

Az egyébként életvezetési tanácsadóként dolgozó asszony most felfedte, miket szokott kapni karácsonyra - ezek között szerepel egy 5.000 fontba kerülő Costa Rica-i utazás és több vadonatúj autó is. Mindezeket csupán egy szenvedélyes éjszakáért cserébe kapja.

A bombázó elárulta, hogy randevúi nem csak a szexről szólnak, hiszen vacsorázni, és wellnessezni is jár hódolóival, mindez pedig az összekapcsolódásról szól.

"A legtöbb férfival napközben találkozom, de előfordul az is, hogy az illetővel üzleti útja során futok össze, és ilyenkor vacsorázni megyünk, majd a romantikus együttlétünk után mindenki a saját szobájába vonul vissza" - mesélte az asszony.

Lee novemberben ünnepli a születésnapját, és azt mondja, hogy onnantól kezdve az év végéig rengeteg ajándékot kap.

"A legtöbbször gyertyákat, parfűmöket, drága fehérneműket és Wolford harisnyát kapok.

Korábban valaki egy szőrmebundával lepett meg, de többen ékszerrel és ruhával is megajándékoznak. Egy szép új otthonban lakom, és nagyon szeretem a művészetet, úgyhogy ez is szerepel a listámon."

Jelenleg öt nős férfinak a szeretője, akik közül az egyik válófélben van, de minden partnerével szigorúan betartják az együtt felállított határokat. A bizonyos távolságtartás azért fontos, mert egyik férfival sem tud és nem is akar annyi időt tölteni, hogy bensőséges kapcsolat alakulhasson ki közöttük. Lee úgy jellemzi a szeretőivel való együttlétet, hogy érzelmi nyaralást nyújt számukra a házaséletük mellett.

"Szeretőnek lenni a szórakozás, de egy biztonságos menedéket is teremt mindkét fél számára."

A különböző kapcsolatokat az asszony egy egyszerű egyenlettel magyarázta: Feleség = a gyermekek anyja, szerető = a férj bizalmasa.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock/Shyntartanya

Az Origo összegyűjtötte a legjobb karácsonyi ajándékötleteket lányoknak és fiúknak. Az Origo egy különleges munkahelyi karácsonyi bónuszról is beszámolt.

Forrás: Sun online