Erőszak

Elfogtak egy szexuális kényszerítés miatt körözött férfit Szentpéterúron

Két hónapig keresték.

2023.12.23 11:49MTI

Elfogtak egy szexuális kényszerítés miatt keresett top 50-es körözött férfit a Zala vármegyei Szentpéterúron - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda .

Azt írták, hogy a többéves szabadságvesztésre ítélt 53 éves férfit szerdán fogták el, miután két hónapig keresték.

A férfi ellen a Zalaegerszegi Törvényszék adott ki október közepén elfogatóparancsot, miután nem vonult be a büntetés-végrehajtási intézetbe, hanem elmenekült - tették hozzá.

A közlemény szerint a rendőrök biztosak voltak abban, hogy a férfi Szentpéterúron bujkál, de nem tudták, hogy pontosan melyik házban, ezért szerda hajnalban egyszerre több helyre kopogtattak be, és a faluból kivezető utakat is lezárták.

A körözött férfi első felszólításra kijött az egyik házból, nem próbált meg ellenállni.

Miután a rendőrök megbilincselték, a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra állították elő, onnan vitték át a Zala Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.