Mutatjuk, ilyen idő várható karácsony második napján

2023. dec 26. 8:14
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 16 fok között lesz / Illusztráció: Northfoto

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 16 fok között lesz / Illusztráció: Northfoto

Változóan felhős idő várható általában többórás napsütéssel. A ködfoltok és rétegfelhőzet napközben megszűnnek. Csapadék nem valószínű. A délnyugati szél élénk, kisebb körzetekben erős lesz, majd délutántól az északi megyékben nyugatira, északnyugatira fordul a szél, és akár egy-egy viharos széllökés is előfordulhat.

Kedden a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 16 fok között valószínű. Késő estére 5 és 10 fok közé csökken a hőmérséklet - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Szerdán a korai órákban döntően fátyolfelhős lesz az ég, köd és rétegfelhőzet főként a délnyugati tájakon és az északkeleti határ közelében képződhet. Csapadék nem valószínű. Az északnyugati, nyugati szél az előbb említett tájak kivételével élénk, sőt helyenként erős marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet nagyrészt 0 és +5 fok között várható, a szélcsendes részeken lehet helyenként gyenge fagy. Napközben a ködfoltok és rétegfelhőzet feloszlását követően változóan felhős időre számíthatunk több-kevesebb napsütéssel. Csapadék nem valószínű. Időnként megélénkül a nyugati, majd déli szél. Kora délutánra 6 és 12 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Csütörtök éjjel sokfelé lehet pára, köd, rétegfelhőzet, amely főleg hazánk északkeleti harmadán tartósabban megmaradhat. Másutt változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel. A borult, ködös tájakon előfordulhat szitálás. Főleg a Dunántúlon megélénkül, helyenként megerősödik a déli, délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +5 fok között alakul, a szélvédett körzetekben fagyhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 7 és 13 fok között valószínű, de a tartósabban borult, ködös részeken csupán 3 és 6 fok közötti értékeket mérhetnek.

Pénteken éjjel szintén sokfelé képződhet pára, köd, rétegfelhőzet, amely helyenként napközben is tartósabban megmaradhat. Másutt változó felhőzetre számíthatunk. Néhol előfordulhat szitálás. A déli, délnyugati szél sokfelé megélénkül. Hajnalban -3 és +5, kora délután 3 és 13 fok közötti hőmérséklet várható, a borult, ködös tájakon lesz a hidegebb idő.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Időjárás előrejelzés

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget
Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 15,43 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

időjárás Időjárás előrejelzés karácsony