Szponzorált tartalom

3 dolog, ami valószínűleg megváltozik életünkben az idő múlásával

2023. dec 29. 11:43
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
GettyImages-1319871631

Ahogy haladunk előre az életben, óhatatlanul változik élethelyzetünk, szokásaink és mi magunk is / Fotó: Getty Images

Életünk egy dinamikus utazás. Bár az életútja mindenkinek más, borítékolható, hogy bizonyos dolgok valamennyiünk esetében meg fognak változni az idő múlásával. Lássuk, mik ezek és hogyan formálják át mindennapjainkat!

Kapcsolatok

Barátok, haverok, testvérek, ismerősök, iskolatársak, munkatársak, párkapcsolatok - életünk során talán megszámolni sem tudnánk, hány kapcsolatot alakítunk ki. Vannak laza kötelékek és vannak szorosabbak. Legtöbbjük aztán így vagy úgy, de jó eséllyel megváltozik, átalakul.

Vannak azonban törhetetlen kötelékek is az életünkben: a rokoni kapcsolatok. Tekintsük a legközelebbit: egy szülő és gyermeke közti kapcsolat az egyik legerősebb. Habár ez a kapcsolat is formálódik az idő múlásával, a kölcsönös szeretet és ragaszkodás a megpróbáltató időkben is kitart. Akkor is, amikor összeveszünk vagy amikor be kell fizetni a tandíjat, menzát, szakkörök díjait vagy zsebpénzt kell utalni a gyereknek.

Ne feledje! Internet- és MobilBankon keresztül sokkal egyszerűbb elintézni az utalásokat. Egy fotelból is megteheti pár perc alatt, hogy több idő maradjon arra, ami igazán értékes az életében.

Karrier

Kevés olyan ember van, aki ne váltott volna munkahelyet élete során, manapság pedig egyre gyakoribb a szakmaváltás is. Nem mindig tudjuk elsőre, mivel szeretnénk foglalkozni. Lehet, hogy csak a sok tapasztalat birtokában jövünk rá, miben tudunk kiteljesedni. A szakmai út alatt a siker szempontjából számos lépcsőfok van; ennek része az előléptetés és a fizetésemelés is.

Mi lenne, ha azt mondanánk, előléptetés vagy fizetésemelés kapcsán otthonról történhet a kedvezőbb számlacsomag ajánlat igénylése? Sosem volt még ilyen gyors és ennyire egyszerű! Tudjon meg többet az OTP Bank új számlacsomagjairól!

Pénzügyek kezelése

Ahogy haladunk előre az életben, óhatatlanul változik élethelyzetünk, szokásaink és mi magunk is. Mindezek a pénzügyeinkre is hatással vannak. Például több lesz a jövedelmünk, több átutalást kell intéznünk, megváltoznak a pénzügyekkel szembeni igényeink, más céljaink lesznek. Ehhez pedig hozzá kell igazítanunk a számlacsomagunkat is. Érdemes ezt is megvizsgálni, hogy mindig a legjobban illeszkedjen igényeinkhez.

Így válasszunk okosan bankszámlacsomagot

Az emberek többsége nincs tisztában azzal, hogy milyen számlacsomagja van, nem tudják a bankhasználatuk részleteit – például, hogy mennyit utalnak havonta –, és nem ismerik a számlájukhoz tartozó díjakat sem – ez derült ki az OTP Bank felméréséből [1]. A mindennapi bankolás azonban meghatározza az elvárásokat az emberek fejében a bankszámlájukhoz kapcsolódóan: egyszerű igényekre várnak egyszerű ajánlatot.

Az OTP Bank új és meglévő ügyfelei már pólóméret jelleggel választhatnak számlacsomag-ajánlatok közül: Pályakezdő (XS), Bázis -S, - M, - L és Prémium Next (XL), amelyek feltételei és szolgáltatásai is eltérnek. Ezeket a csomagokat már úgy állították össze, hogy a különböző élethelyzetekhez és ezekből fakadó pénzügyi szokásokhoz, igényekhez igazodnak, így megkönnyítve a választást. Kiszámítható, fix havidíj ellenében így biztosított a gondtalan napi bankolás, mivel az ügyfelek pontosan tudják mennyit fizetnek a szolgáltatásokért.

A hitelintézet új számlacsomagjainak ez a havi díja ráadásul nem több, mint 1-3 cappucino ára!

Megbízható, stabil ügyfélkiszolgálást, szakértői segítség és kényelmes digitális megoldások. Az OTP Bank új számlacsomag ajánlatairól részletesebben a bankfiókokban és az OTP Bank honlapján tájékozódhat.

A cikket az OTP Bank támogatta.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A fenti termékek és szolgáltatások részletes feltételeiről az ismert csatornákon keresztül tájékozódhatnak. Az OTP Bank fenntartja annak jogát, hogy a tájékoztatásban szereplő termékek és szolgáltatások kondícióit módosítsa.

[1] OTP Bank belső nem reprezentatív kutatás, az adatlekérdezés időpontja 2022 decemberében történt

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget
pénzügy bankszámla OTP