Nem nyugszik az RTL Klub sorozatszínésze, Nagy Ervin, egyre nevetségesebb helyzetekbe kerül

Vágólapra másolva!
Felváltva beszél szánalmas butaságokat, illetve gyalázatos propagandaszöveget az RTL Klub sorozatszínésze, a Katona József Színháztól is eltanácsolt Nagy Ervin. Egy nyugdíjas rádiósnőnek arról beszélt, hogy férfiasságát bizonyította azzal, hogy hülyére verték a Sztárbox nevű kanálisműsorban, az ATV-ben pedig arról szónokolt, hogy teljesen normális dolog, hogy volt színháza a Gyurcsány-párt tagjainak 30%-os kedvezménnyel adta a jegyeket.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub sorozatszínésze szerint tehát az teljesen rendben van, hogy

tisztán politikai hovatartozás alapján a jegyek árának akár közel egyharmadát elengedik a fővárosi fenntartású, közpénzből működő Katona József Színházban a Gyurcsány-párt tagjainak.

Nagy Ervin az RTL Klubon, éppen Árpa Attila veri hülyére Forrás: Origo

Amióta az RTL Klub kanálisműsorában kiütötték a színészt, úgy tűnik, még a valóságérzékelésével is gond akadt, ugyanis az ATV stúdiójában azzal a gondolattal is eljátszott, mi lenne, ha ő lenne a budapesti Katona József Színház igazgatója.

- fogalmazott a botrány kapcsán Nagy Ervin. Majd hozzátette: Ennyi itt a probléma. Vagyis, szerinte semmi.

Nagy Ervin az ATV stúdiójában Forrás: Origo

A politikához való dörgölőzés nem új neki, emlékezzünk csak vissza, amikor Biden embere, az amerikai nagykövet David Pressman meghívására a széder esten elégedetten pózolt a nyíltan antiszemita Gyöngyösi Márton mellett. Nagy Ervin már 2017-ben is a magyar emberekre nézve elképesztően sértő gondolatokat fogalmazott meg, és a Gyurcsány-Bajnai-világot, Karácsony Gergely tartótisztjének regnálását sírta vissza.

Nagy Ervin David Pressman fogadásán az antiszemita Gyöngyösi Márton mellett Forrás: Origo

A tények azonban magukért beszélnek. A Magyar Nemzetnek ugyanis korábban elismerte a Katona József Színház, hogy a DK-tagoknak kedvezményt biztosítottak az előadások jegyáraiból.

Ezt követően az Origo újságírónőjének Ascher Tamás, a Katona József Színház főrendezője először azt mondta (lódította), hogy fogalma sincs az ügyről, majd megmosolyogtató magyarázkodással elbújt a válasz elől.

„Köszönjük, hogy a DK közösségének tagja vagy, amit egy különleges lehetőséggel szeretnénk meghálálni! November végéig kedvezményesen – akár 30 százalékkal olcsóbban – vásárolhatsz jegyet Budapest egyik legjobb színházába, a Katona József Színházba!"

Így szólt a reklámszöveg. Nagy Ervin szerint ezt bárki megkaphatná, a Mi Hazánk is, ha igényelnék...

Nagy Ervin Forrás: Facebook/Rákay Philip

Szerinte az, hogy egy színház pártkedvezményt biztosít a Gyurcsány-pártnak, az „túl van fújva", hiszen „ki lett adva reggel 7-kor a habos kakaó mellé, hogy mindenáron fújjunk ebből egy hatalmas lufit. Valójában nem követett el senki olyan hibát" – magyarázkodott. Majd azzal érvelt, hogy a színházak dolga az, hogy kedvezményeket biztosítsanak.

Vicces nyilatkozatot adott egyébként egy nyugdíjas rádiósnőnek is a Youtube-on; ott rendkívül férfiasnak nevezte, hogy Árpa Attila hülyére verte. A vereségét is megmagyarázta: azonnal akart revansot venni az első hatalmas pofonért - így kapott aztán még hármat. A műsorban egyébként megfelelő hízelgést kapott, a riporternő szerint ő egy tizenkilencedik századi nemesi figura... Nagy Ervinnek ez tetszett: néhány perccel korábban dunaújvárosi kocsmai verekedőnek írta le magát, majd hirtelen arról kezdett beszélni, hogy szerinte nemesi származású...