Inkább többet élne, mint még több pénzt keresne Istenes Bence: „Megy el az élet mellettem”

2024. jan 1. 16:16
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Istenes Bence a közösségi oldalára posztolt / Fotó: Ringier-archívum

Istenes Bence a közösségi oldalára posztolt / Fotó: Ringier-archívum

Az év vége mindig mélyebb gondolatokra sarkallja Istenes Bencét, aki elhatározta: a tavalyi hajtás után idén egy kicsit lazábbra fogja a gyeplőt.

Kiderült, nem mindennapi módon kezdi az évet a műsorvezető, aki 12 cetlire írja fel, mit szeretne elérni az évben, majd ezekből egy találomra kiválasztott papírfecni kivételével mindet elégeti.

„Ki tudunk pakolni végre” – Ilyen lett Istenes Bence és Csobot Adél balatoni álomháza: videón a Paradicsom

„Ki tudunk pakolni végre” – Ilyen lett Istenes Bence és Csobot Adél balatoni álomháza: videón a Paradicsom

„12 vágyunkat írtuk a cetlikre, amiket szeretnénk, hogy jövőre megvalósulnának. 11-et véletlenszerűen elégetünk, ezt az univerzumra bízzuk, hogy teljesítse. Marad egy cetli, amit elolvasol és az a te feladatod, amiért te vagy felelős, hogy abban az évben megvalósítsd” - mesélt a különleges szokásról Bence, aki azt is elárulta, hogy a tavalyi kívánságainak fele – beleértve az ő feladatát is – teljesült.

Istenes arra is kitért, hogy az idei évben szeretne egy kicsit visszavenni, mert bár élvezte a tavalyi pörgős évét, azt reméli, hogy idén egy kicsit több ideje jut magára és a családjára.

„Nagyon fontos, hogy mivel töltöd az évet. Az a legjobb, amit szívesen csinálunk, de nyilván ezt nem mindig lehet megtenni. Sok kompromisszumot kell kötnöm nekem is az életben. Végig kell gondolni, mi a fontos, mennyi időt akarsz a gyerekeiddel tölteni vagy munkával tölteni. Sokszor azon gondolkodom, hogy nem éri-e meg jobban kevesebbet dolgozni, picit kevesebbet keresni, de lejjebb vinni az igényeket, de többet élni. (…) Imádtam ezt a bokszos őrületet és mindent, ami körülötte volt, de elment egy évem. Júniusban volt az utolsó szabadnapom. Nem találkoztam a barátaimmal, megy el az élet mellettem. Elgondolkodom rajta, hogy nem lenne jobb kevesebbet dolgozni és többet élni? Szeretnék kicsit még többet élni és nem hajtani a sikereket és a munkát” - fejtette ki az Instagramra feltöltött videójában Istenes Bence.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

istenes bence

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

istenes bence munka pénz szabadidő