Brasch Bence őszintén beszélt a nehézségeiről: „Nem nagyon van magánéletem”

2024. jan 1. 20:18
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Brasch Bence szerint minden fejben dől el / Fotó: Blikk

Brasch Bence szerint minden fejben dől el / Fotó (illusztráció): Blikk

Brasch Bence, a Vígszínház művésze volt a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorának vendége. Bence elárulta, hogy Kern András miatta nézte meg a Sztárboxot, ami nagyon jól esett neki. A fiatal színész arról is beszélt, hogy nem jön zavarba attól, ha igazi színészlegendákkal kell színpadra állnia.

"Ha ebben magabiztos az ember, vagy felszabadultan dolgozik, az nem azt jelenti, hogy én egyenrangú színésznek gondolom magam velük, vagy egy polcra rakom magam velük. Egyszerűen, ha munkáról van szó, nekem az a dolgom, hogy azt a legjobban végezzem, és az nem gátolhat abban, hogy össze vagyok "matyizva ilyen dolgoktól" - utalt a sztárboxos szereplésére és győzelmére.

Sztárbox: Brasch Bence hurrikánszerű rohammal tarolta le Árpa Attilát

Sztárbox: Brasch Bence hurrikánszerű rohammal tarolta le Árpa Attilát

Brasch Bence úgy gondolja, hogy magabiztosságának alapja a felkészültség. "Nagyon sokat dolgozom, a boksz óta se volt szabadnapom, de valahogy ez már beállt az életemben, hogy így van" - magyarázta. Arra is egyértelmű választ adott, hogy van-e magánélete. "Nem nagyon van, próbálok magamnak csipegetni" - ecsetelte az egykor az RTL "Csillag születik" tehetségkutatójában feltűnt közönségkedvenc Bence, aki például rendszeresen bejár autóval egy útvonalat egyedül, és olyankor sokat gondolkodik.

"Próbálok erre vigyázni tudatosan. Nem szeretnék kiégni, és nem akarok konstans boldogtalan ember lenni. Nyilván senki nem akar, de talán lehet ellene tenni. Nem vagyok boldogtalan. Mindig igyekszem örülni azoknak, amik vannak, mert hajlamos vagyok arra, hogyha valami nem tetszik vagy bánt, abba beroskadok. No-no, Bence, ez egy badarság, van annyi dolog, amitől boldog lehetsz" - figyelmeztette magát Brasch Bence a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában.

Az egész adást itt nézheti meg:

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

brasch bence

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Brasch Bence színész sztárbox Vígszínház