szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Rob McElhenney szilveszteri posztja egész szokványos lett volna, ha nem indít rögtön egy sokkolónak tűnő fotóval. Szerencsére az eredmény nem az allergia, hanem a maszkmesterek műve.

A legtöbbekkel ellentétben Rob McElhenney még csak nem is törekedett arra, hogy a legjobb arcát mutassa az óévbúcsúztató-újévköszöntő posztjában. Az amerikai színész 1,7 milliós Instagram-követőtáborát hökkentette meg, amikor a felismerhetetlenségig eltorzult fejéről töltött fel egy képet azzal a szöveggel, hogy 2023 volt élete egyik legjobb éve, eltekintve egy enyhe allergiás reakciótól.

Nem meglepő módon a fotóra rengeteg (több mint kétezer) komment jött, mindenki megpróbálta kideríteni, mi is történt pontosan a színésszel. Volt, aki azt írta, hogy majdnem leejtette a telefonját, amikor meglátta, és sokan kérdezgették, hogy valódi-e egyáltalán a felvétel.

Mint kiderült, a McElhenney által produkált arc sokkal inkább a maszkmesterek, mintsem bármilyen allergia eredménye. A színész játszik ugyanis az It's Always Sunny in Philadelphia című sitcom-sorozatban, amiben a karaktere súlyosan reagál a mogyoróra, innen jött tehát az ötlet.

A poszt az ütős indítást leszámítva teljesen szokványos, McElhenney hálálkodik és a szeretetét fejezi ki, meg azt, hogy izgatottan várja 2024-et – és leszögezi, hogy távol tartja magát a csonthéjasoktól. Továbblapozva egyébként látszik, hogy néz ki valójában, és az is kiderül, hogy tavaly bandázott például Harry herceggel és Ryan Reynolds-szal is.