szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az animációban egy részletet láthatunk a Prímszámok hóesésben című könyvből.

De hát mi csak egy olyan kis p*csányi nyári konyhát szerettünk volna, ahol nyaranta tudunk egy-egy fasza kis lecsót, vagy ahol a kukoricát meg lehet főzni. Te meg, b*szod, Sanyi, iderittyentesz egy bazilikát?

– ordítja vörösre vált arccal Bödőcs Tibor új, képregényszerű videójában egy harcsabajszos férfi Mucsi Zoltán hangján, közben a kertje háromnegyedét elfoglaló gigászi építményre mutogat.

„Megszaladt", von vállat két kakaskukorékolás között a kék overálos mesterember, akit Scherer Péter szólaltat meg. Abban, hogy "most akkor mi legyen", nem tudnak megegyezni.

A nyári konyha helyett felhúzott bazilika több elemében emlékeztet a miniszterelnök felcsúti háza közelében felépített Pancho Arénára, de a gúnyolódhat azon is, hogy az elit gazdasági épület címszó alatt húz fel különböző nyaralókat, de Hatvanpusztánál is felmerült a „gazdasági épület" kifejezés.

A Félreértés című, szilveszterkor megjelent videó Bödőcs legújabb, Prímszámok hóesésben könyvéhez készült, az animációt Gróf Balázs készítette.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.