szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Felröppentek a hírek, hogy az énekesnő évtizedes kihagyás után új albumon dolgozik, de ez állítása szerint nem igaz.

Britney Spears Instagram-posztban tett pontot a találgatások végére, amik arról szóltak, hogy új albumon dolgozik. Az énekesnő azt írta: soha nem fog visszatérni a zeneiparba.

Korábban a Page Six oldalán jelent meg, hogy az állítólagos lemez – közel egy évtizedes kihagyás után – készülőben van, Spears erre reagált most egy, a témához kevéssé illő képet posztolva (mondjuk ez nem újdonság tőle): az olasz festő, Guido Reni festményét tette ki, amin Salome Keresztelő Szent János levágott fejét tartja.

A posztban arra is kitér, hogy ő egyébként szellemírónak tartja magát, tehát név nélkül ír másoknak, és az elmúlt két évben több mint húsz dalt írt ilyen módon. Ezt az anonimitást elmondása szerint jobban is élvezi.

Spears memoárja nemrég jelent meg. A könyv elsősorban diszfunkcionális családjának története és transzgenerációs traumák szomorú sora, de ír többek között arról is, hogy abortusza volt, amikor Justin Timberlake-től teherbe esett.

A Britney Spears-életrajztól nem azt kapják a rajongók, amit vártak - de a döbbenet garantált

Sztárpletykák helyett generációk óta durva, indulatos, szeretet nélküli, pénzéhes család szomorú története lett a popsztár Britney Spears életrajza, az amerikai kiadással egy időben magyarul megjelent A bennem lévő nő.