„Ő sértegetett minket, ezért szemberöhögtem” – Már megint balhé van? Lakatos Levente teljesen kifakadt a Farm VIP-ra, sokan nem teszik zsebre a véleményét

2023. dec 3. 8:18
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Lakatos Levente keményen elmondta a véleményét / Fotó: Youtube

Lakatos Levente keményen elmondta a véleményét / Fotó: Youtube

A Farm VIP jelenlegi évadában egymás után történnek a drámainál drámaibb fordulatok, és ez a versenyzőket is gondolkodásra készteti.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Bíró Ica kiesése után Kótai Mihály feladta a versenyt, majd Paprika Dorinának kellett egy szívfájdító párbajon részt vennie Polgár Tündével a Farm VIP-ben, amelyből utóbbi került ki vesztesen. A piros csapat a párbaj előtt egy farmgyűlést tartotk, melynek során ki kellett jelölniük valakit, akit hazaküldenek. Az addig még magukra családként hivatkozó egység rendkívül hamar felbomlott, a tagok ugyanis ujjal mutogattak Paprika Dorinára, aki teljesen kiborult, és a kamerák előtt is sírva fakadt.

A sárga csapat egyik tagja, Lakatos Levente nem tartotta magában a véleményét az esetről: egy kérdezz-felelek során meg is osztotta követőivel a gondolatait Instagram-oldalán.

"Amikor a pirosak már a 0. napjukon, tehát 0 ismeretséggel családnak hívják magukat, egyértelművé vált, hogy többeknél valami nagyon nem stimmel a valóságérzettel - és szerintem Tünde értett félre valamit nagyon abból, ami körülötte történt. Ezt a saját bőrömön tapasztaltakból állítom: ő sértegetett minket, ezért szemberöhögtem, majd még nyaklevest emlegetett a tiszteletlenségem miatt. Hé, te voltál lenéző, arra kaptál reakciót! Szóval a család narratíva szerintem Tünde fejében élt leginkább, a többiek csak sodródtak vele, mert jól hangzott. A gond, hogy a jelek szerint csak üres, hatásvadász, szimpátiakeltő jelző volt. Arra pedig a rablásnál fel is hívtam a pirosak figyelmét, hogy ezzel az idealista hozzáállással kemény farmgyűlés elé néznek majd... Így is lett." - írta a podcaster, aki azt is hozzátette, ebben a játékban a taktikának igen fontos szerepe van, így ő is taktikázik, de ezt bizonyos pontoknál szerinte fel kell vállalni.

Dorina hazaküldése is talán taktikus lépés lett volna csapatszinten, de akkor a szemébe kell mondani a frankót, nem a háta mögött szervezkedni. Kímélni akarták, mert fiatal? Ugyan! - egészítette ki Levente.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

farm vip

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Lakatos Levente farm vip taktika dráma Család Paprika Dorina