Rendkívüli felhívás a VoxPay Ügyfelek részére

forrás: Prím Online, 2024. január 25. 17:40

A VoxPay, Magyarország egyik vezető autópálya-matrica szolgáltatója, tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy az utóbbi időben egy rendkívüli adatszivárgás történt, amely valószínűleg példátlan a méretét tekintve. Az incidensről a Cybernews számolt be és adatai szerint az adatszivárgás összesen 26 milliárd rekordot érint, ami 12 terrabájtnyi információt jelent. Az érintett adatok közé tartoznak különböző nagyobb online platformok felhasználóinak személyes adatai.

Sajnálatos módon ennek a kibertámadásnak a keretein belül valószínűleg visszaéltek vállalatunk nevével is. Az alábbiakban szeretnénk felhívni a figyelmüket néhány fontos információra, hogy megőrizzük a biztonságot és az átlátható vásárlási folyamatot.

 

Az utóbbi időben észleltük, hogy néhány csaló a VoxPay nevében is küld kétes eredetű ajánlatokat autópálya-matrica vásárlására. Ezek a csalók általában kedvezményes matrica vásárlási lehetőséget ígérnek, ám hangsúlyoznunk kell, hogy a VoxPay soha nem küld ilyen ajánlatokat sem e-mailen, sem sms-ben vagy más csatornán keresztül.

 

Az e-matricák ára mindig fixen megszabott hatósági ár, ezen felül online vásárlás esetén kényelmi díj is felmerülhet. Fontos megjegyezni, hogy az autópálya-matrica árából semmilyen körülmények között nem tudunk kedvezményt adni. Jelenleg Téli nyereményjáték promóciónk keretein belül van lehetőség értékes nyereményeket nyerni, erről bővebben részleteket itt olvashat

 

www.facebook.com/voxpay

 

Mindezek mellett a VoxPay soha nem kéri el ügyfeleitől elérhetőségüket és személyes információikat. Kérjük, ne dőljenek be az ilyen típusú csalásoknak, és mindig ellenőrizzék a vásárlás hivatalos forrását. 

 

A fentiekre tekintettel az elmúlt napokban intenzíven dolgoztunk annak érdekében, hogy tovább erősítsük a bejelentkezési feltételeinket és biztosítsuk ügyfeleink számára a legmagasabb szintű biztonságot a vásárlási folyamaton belül. 

 

Kérjük, hogy fokozott figyelemmel kövessék nyomon számláikat és ha esetlegesen bármilyen gyanús tevékenységet észlelnek, azonnal jelezzék felénk az ugyfelszolgalat@voxpay.hu e-mail címen. 

 

A VoxPay elkötelezett a biztonságos és megbízható szolgáltatások nyújtása mellett, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink zavartalanul használják alkalmazásunkat. 

 

Köszönjük együttműködésüket!

A VoxPay csapat

Kulcsszavak: VoxPay kiberbiztonság

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50