Rosszul lettek az utasok attól, amit egy anya csinált a gyerekével egy repülőn

Fizikailag rosszul érzik magukat az emberek, miután tanúi voltak anyuka gusztustalan tettének a repülőn, repülő, rosszullét, illusztráció
An Asian female traveler suffers from an acute attack of nausea during turbulence on a plane. The woman was seasick and airsock during air flight
Vágólapra másolva!
Egy utas Instagram-oldalára töltött fel egy képek, amin egy anya repülés közben undorító dolgot csinál a gyerekével. Ezután a kommentelők azonnal szétszedték az illetlenül viselkedő anyát. Mutatjuk!
Vágólapra másolva!

Az utasok rosszul lettek mikor meglátták a kisgyerekével utazó anyát, mit művel a gyerekével a repülő út közben.

Sokan felháborodtak, mikor a kép felkerült az internetre,

mivel a repülés íratlan szabályait szegte meg az illetlen anya. Ezek közé tartozik, hogy ne dörzsöljük a karfát, ne legyünk udvariatlanok a személyzettel és ezer másik dolog. Azonban ezek szerint konkrétabban le kellene írni, mit lehet és mit nem egy repülőgépen.

Az anya az gondolnánk, hogy pelenkát cserélt az előtte lévő asztalon, azonban ennél sokkal undorítóbb dolgot tett.

image

A repülőn az utasok szeme láttára vágta a kisgyereke körmét.

Ekkor egy utas úgy döntött, hogy lefotózza a furcsa jelenetet, és feltölti Instagram-oldalára. A kommentelők azonnal neki is estek az anyának.

Legtöbben hányás hangulatjellel fejezték ki a nem tetszésüket. Egy légiutas-kísérő is kommentelt a kép alá, ahol azt írta:

- írta a felháborodott stewardess.

Hozzátette, megérti, ha valaki nincs hozzászokva a repüléshez, azonban ez nem menti fel az alól, hogy ne viselkedjen illemtudóan egy repülőn.

Forrás: DailyStar