Mutatjuk a világ egyik legjobb vidámparkját, ahol 8000 forintért mindenre felülhetünk - videó

Több mint 40 játék van ebben a vidámparkban.
Vágólapra másolva!
Ez az angliai vidámpark rengeteg élményt rejt magában. Több mint 40 félé játékot próbálhatunk itt ki. A hátborzongató hullámvasutaktól egészen az egyszerű körhintáig, szinte mindenféle szórakoztató vidámparki játékra fel lehet ülni. Ráadásul a parkba való belépés ingyenes.
Vágólapra másolva!

A vidámpark Southhend-on-Sea-ban található, Adventure Island néven lett ismert. A park 2020-ban Anglia harmadik legjobb vidámparkja lett. Ez nem véletlen.

A parkban több mint 40 különböző játék van.

Az egyik közülük a Screature. Ez a park egyik legújabb játéka. A látogatók egy LED-ekkel borított kar végén ülnek, ami egy központi oszlopból körbe forgatnak. Körönként egyre gyorsabban forognak a karok.

@thisgirlcanorganise Heres how to save money parents at @ADVENTURE ISLAND #adventureisland#moneysavingtips#boredteens#parentips♬ оригинальный звук - Electronicdancemusic®

Egy másik, klasszikusnak számító játék a vidámparkokban, az Axis. Ez egy hatalmas inga, amely 360 fokos köröket tesz, miközben a látogatók körül forog a világ.

A parkban hullámvasutakból sincs hiány.

Az egyik legfélelmetesebb mind közül a Rage.

A hatalmas sárga lánctalpai már önmagában ijesztőek, azonban az még annál is inkább, hogy először függőlegesen a magasba emelkedik, majd egy kilövéshez hasonlóan hatalmas sebességgel lefelé száguld.

A park egyik különlegessége, hogy a belepés mindenkinek ingyenes.

Csak akkor kell fizetni, ha felszeretnénk ülni valamelyik játékra. Illetve van lehetőség arra, hogy vásároljunk a bejáratnál egy olyan belépőt, amellyel annyiszor ülünk fel egy játékra ahányszor szeretnénk. Ez a karszalagot mindössze 20 fontért, azaz alig 8000 forintért tudjuk megvásárolni.

Forrás: Mirror.co