szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Volt egyszer egy Hollywood… után újra együtt forgathat a páros.

Quentin Tarantino állítólag az utolsó filmjére készül, amelyről gyakorta jelennek meg találgatások, vélt vagy valós információk. Korábban már rebesgették, hogy a film a 70-es években fog játszódni, és egy filmkritikusról szól majd, illetve hogy a főszerepet Paul Walter Hauser játszhatja.

A Deadline most arról ír, hogy Brad Pitt is benne lesz a produkcióban, de egyelőre nem tudni, milyen szerepben.

Tarantino és Pitt legutóbb a Volt egyszer egy Hollywood…-ban dolgozott együtt, amely után a színész megkapta a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjat. A színész korábban két alkalommal forgatott a rendezővel, a Becstelen brigantykban és a Tiszta románcban.

A filmkritikus című új film az eddigi információmorzsák szerint Kaliforniában játszódik. Címszereplője Tarantino szerint a valóságban is létezett, de sosem volt igazán híres, inkább másodvonalbeli, és mainstream filmekről írt kritikákat egy pornómagazinnak. A rendező egy korábbi interjúban „pokolian cinikusként” jellemezte őt, és azt is elmondta róla, hogy nagyon jó kritikus volt. Ugyanekkor árulta el azt is, hogy a szerepre egy harmincas évei közepén járó amerikai férfi színészt képzelt el.