Egy amerikai tini lelőtt egy nagypapát a buszon, mert annak lába eltorlaszolta a folyosót

health pandemic Horizontal CLOSE-UP ILLUSTRATION MESSAGE PAVEMENT URBAN TRANSPORT BUS STATION SOCIAL DISTANCING CORONAVIRUS COVID-19 PREVENTATIVE MEASURE MARKING EQUIPMENT
A social distancing sign sprayed on the pavenment is seen at a bus stop at Victoria Station, central London on April 17, 2020, during the novel coronavirus Covid-19 pandemic. - London's transport authorities on Friday announced new measures to protect bus drivers from coronavirus, as colleagues held a minute's silence for 20 who have already died. (Photo by Tolga AKMEN / AFP)
Vágólapra másolva!
Letartóztattak csütörtökön egy 13 éves fiút, akit azzal vádolnak, hogy lelőtt egy férfit egy coloradói buszon, miután vita alakult ki közöttük a folyosó elzárása miatt - jelentette be a denveri rendőrség.
Vágólapra másolva!

A rendőrség szerint a lövöldözés előtt vita kerekedett a tinédzser és a hatvanéves férfi között arról, hogy az áldozat lába eltorlaszolta a busz folyosóját.

Az áldozatot kórházba szállították, ahol halottnak nyilvánították.

A kép illusztráció! Forrás: AFP/Tolga Akmen

Egy másik áldozat könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a helyszínen ellátták.

A férfi családja csak akkor szerzett tudomást a buszos incidensről és a haláláról, amikor hétfőn megpróbálták bejelenteni az eltűnését - írta a NYPost.

Sánchez unokája, Joseph Chávez azt mondta, hogy összetört a szíve.

- mondta Chávez.

A rendőrség közölte, hogy a 13 éves fiút szándékos emberölés miatt tartják fogva - írta a HuffPost.

(A címlapi kép illusztráció!)