Horror a fürdőszobában

fürdőszoba,
Vágólapra másolva!
Egy kétségbeeset ausztrál asszony a Facebook-on könyörgött segítségért, miután szörnyű felfedezést tett a saját fürdőszobájában. Először azt hitte, hogy tucatnyi féreg tekergőzik a padlóján, de a valóság ennél sokkal félelmetesebb volt - írja a Daily Star.
Vágólapra másolva!

A Queensland-ben élő Karyina egyik nap gyanútlanul sétált be a fürdőszobájába, de amit ott látott az szó szerint sokkolta! Első ránézésre úgy tűnt ugyanis, hogy tucatnyi féreg tekergőzik a padlón, a felfedezés pedig teljesen váratlanul érte, és nem is talált magyarázatot rá, ezért a Facebook-on kért segítséget.

image

De itt is ugyanolyan értetlenséggel szembesült. Sőt, néhány hozzászóló még durván meg is bántotta a kétségbeesett asszonyt, kérdőre vonták ugyanis a helyiség tisztaságát.

A Facebook csoportban az asszony arról is "közvélemény kutatást" tartott, hogy mit tehet, ha szeretné egyszer és mindenkorra eltűntetni az ismeretlen és ijesztő "parazitákat". A tagok szintén elborzadtak a több tucat rejtélyes mozgó fehér szálról készített fotókat látva.

Karyina szerencséjére a furcsa szálaknak semmi köze nem volt a férgekhez. Mint kiderült ezek a fürdőszobai szőnyeg visszamaradt darabkái voltak, amik valamilyen rejtélyes módon a csempepadlóra ragadtak. Miután az asszony megkönnyebbülésére megoldódott a rejtély, a csoportban többen is hasznos tanácsokkal tudtak szolgálni az eltávolításról. Többen ajánlották a festékkaparót, az acetont, a gőzölős felmosó kefét, és a rongyot is. De ehhez egyöntetűen hozzátették még, hogy legyen nagyon óvatos, nehogy megkarcolja, vagy károsítsa a csempe színét.

A címlapi kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock/Artazum

Az Origo beszámolt arról a komikus esetről is, amikor egy férj elvégezte az otthoni házimunkát, majd benyújtotta ennek számláját a feleségének.

Egy TikTok-er több millió forintot keresett már eddig is egy piaci résnek számító takarítói mellékállással.

Az Origo hasznos takarítási tippeket is megosztott olvasói számára.