A világhírű DJ eladta Beverly Hills-i luxusrezidenciájára

Marshmello, világhírű DJ
Marshmello, világhírű DJ
Vágólapra másolva!
A Marshmello néven futó 31 éves Chris Comstock világhírű DJ végre vevőt talált Beverly Hills-i luxusotthonára. Nem is akármilyet, ugyanis a hírek szerint mintegy 4,2 millió dollár hasznot is zsebre tehetett az eladással, így 15 millió dollárt kapott a pazar házért.
Vágólapra másolva!

Christopher Comstock, közismertebb nevén Marshmello amerikai zenei producer, DJ. Nemzetközi ismertséget akkor szerzett, amikor Jack Ü és Zedd zenéinek remixelt változatait tette közzé.

Marshmello, világhírű DJ Forrás: Wikipedia

Az arcát egy bizarr maszk mögé rejtő philadelphiai DJ nagyot kaszált a meseszép Beverly-Hills tetején épült rezidenciájának eladásával, amit kevesebb mint négy éve még 10,8 millió dollárért vásárolt meg. A vevők ugyanis nem kevesebb mint 15 millió dollárt fizettek érte.

image

Az ingatlant 1992-ben építette Richard Landry, a hírességek kedvelt építésze. A házban a belső tereket pedig a hírességek kedvenc tervezője, Jeff Lewis álmodta meg, akit a korábbi dekorációs hibák kijavítására kértek fel.

imageimage

Habár maga a ház nincs körülzárva, viszont egy éjjel-nappal őrzött közösségben fekszik, ahol rengeteg biztonsági kamera van, és gyakran járőrözik itt a rendőrség is. A ház üveg bejárati ajtói egy márványpadlós előcsarnokba nyílnak. Innen egy kandallós nappaliba, majd egy étkezőbe vezet az út. Rögtön azon túl egy étkezős konyha található, tele csúcsminőségű eszközökkel.

imageimage

A mintegy 743 négyzetméter alapterületű ingatlan helyiségei közé tartozik még egy könyvtár / iroda, egy családi szoba, ahonnan franciaajtókon lehet kilépni egy hatalmas hátsó teraszra. Az emeleten négy hálószobát alakítottak ki, az egyikben saját konyhasarok, valamint spa-stílusú fürdő és kettős gardrób is található. A földszinten egy bárral felszerelt társalgó várja a vendégeket.

imageimage

Az egykori Marshmello ház közelében lakik többek között Kendall Jenner, Paris Hilton és Christina Aguilera is.

image

Azt egyelőre még nem tudni, hogy Marsmello hová fog innen költözni, de annyi bizonyos, hogy nem marad fedél nélkül. Los Angeles-ben még van másik három kisebb, de szintén többmillió dollárt érő háza, ahol jelenleg a családtagjai élnek.

imageimage

Forrás: Robb report