Tucker Carlson Putyin-interjúért érkezhetett Moszkvába

Carlson, Tucker beszéd beszél CSELEKVÉS előadás Foglalkozás gesztikulál közeleti kommentátor mikrofon műsorvezető MŰSZAKI ESZKÖZ SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY TÁRGY
Esztergom, 2021. augusztus 7. Tucker Carlson, a Fox News amerikai konzervatív televízió műsorvezetője, közéleti kommentátor előadást tart Esztergomban a Mathias Corvinus Collegium Feszten (MCC Feszt), a Széchenyi téren 2021. augusztus 7-én. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Bár hivatalos megerősítés még nincs a közelgő találkozóról, az nem lehet kétséges, hogy Tucker Carlson Putyin kedvéért érkezett az országba, írja az orosz sajtóra hivatkozva a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

Vlagyimir Putyin orosz elnök utoljára közel három éve adott interjút az amerikai médiának. Tucker Carlson ismert amerikai jobboldali véleményvezér látogatása azonban messze túlmutat egy egyszerű interjún egy nehéz időszakban, hiszen Tucker Carlson is több, mint egy újságíró, írta a RIA Novosztyi.

Amerikaiak milliói hallgatnak a szavára, aki akár potenciális politikusként is számba jöhet. Carlson már régóta a jelenlegi amerikai belpolitikai patthelyzet egyik ikonikus figurájává vált, ezért is okoz ekkora szorongást a tengerentúlon a moszkvai útja.

Az Egyesült Államokban máris árulónak nevezik, akit ki kellene tiltani a hazájából, írta a RIA Novosztyi.

Carlson nemcsak a Bidennel szembeni kritikájával szerez pontokat, hanem azzal is, hogy egy nagyon konkrét ideológiai és politikai irányvonalat képvisel. Az, hogy Tucker Carlson következetesen bírálja az USA Ukrajnának nyújtott támogatását, sok amerikai véleményével egyezik - írta a Magyar Nemzet.