A világ legdögösebb kamionosának tartják ezt a fiatal lányt - videó

Vágólapra másolva!
Egy fiatal lánynak egy álma vált valóra azzal, hogy kamionsofőr lett, azonban tavaly egy leépítés miatt kirúgták az állásából. Azonban most újra el tudott helyezkedni, és elmondása szerint nem is lehetne boldogabb.
Vágólapra másolva!

A chicagói, 25 éves Daysen Havoc-nak fiatal korában az volt az álma, hogy tornász legyen, azonban egy részeg sofőr hátulról belehajtott az autójába, és súlyosan megsérült, így ezt az álmát el kellett engednie.

Az új karrier célja az lett, hogy kamionsofőr lesz, amit meg is valósított, és három éven keresztül hat számjegyű összeget keresett,

miközben folyamatosan utasította vissza az idegeneket, akik súlyos összegeket fizettek volna azért, hogy vetkőzzön nekik a lány.

@tinytrucker22 Place we haul out of temporarily ceased operations… and MAN I’m feelin it! . . Shooting my shot to drive a cattle pot. This has always been my top goal in my career as a truck driver, its the baddest job there is. I traveled rodeo, and worked sorting on a family ranch. I can drive long hours safely, run paper, and I keep my truck clean! Any recommendations are welcome and appreciated! Best of luck to all y’all that are also experiencing a rut in load availibility right now! #jobsearch#application#bullhaulin#bullhaulingmafia#bullhaulingnightlife#cattlepot#cowhauler#cowhaulermafia#ranchwork#livestockhauler#hireme#cow♬ Cosby Sweater - Marcapasos

Tavaly októberben egy leépítés miatt elvesztette az állását, azonban nemrég a 82 ezer TikTok- követőjének jelentette be a nagy hírt, hogy visszatér az utakra, és továbbra is kizártnak tartja, hogy a testével keressen pénzt.