Taylor Swift retteg: újabb zaklatója van

GRAMMY Awards, grammy, díjátadó, díj, szexi
Taylor Swift a 66. Grammy díjátadon Los Angeles-ben 2024. februárjában
Vágólapra másolva!
Taylor Swift perrel fenyeget egy egyetemi hallgatót, mert az a közösségi médiában rendszeresen közzéteszi, hogy a magánrepülőgépe éppen merre jár, amivel fel akarja hívni a figyelmet az énekesnő karbonlábnyomára.
Vágólapra másolva!

Jack Sweeney, a University of Central Florida diákja, aki szabadidejében több közösségimédia-fiókot is vezet. Az egyik oldalán azzal foglalkozik, hogy hírességek magánrepülőgépeinek a szén-dioxid-kibocsátását mérje a Szövetségi Légügyi Hivatal (FAA) nyilvánosan elérhető adatai alapján.

A 21 éves fiatal oldalára már szélesebb körben is felfigyeltek, a projektet pedig többen dicsérték, ám decemberben kemény hangvételű levelet kapott Taylor Swift ügyvédeitől,

amiben zaklató magatartással vádolták meg őt.

Levelükben azt írják, semmilyen közérdek nincs ezeknek az információknak a megosztásában.

Taylor Swift zaklatással vádol egy egyetemistát, aki rendszeresen közzéteszi, hogy az énekesnő merre jár a magánrepülőgépével Forrás: AFP/Robyn Beck

Taylor Swiftnek az elmúlt években több zaklatóval is meggyűlt a baja - emeli ki a Blikk. Egy 33 éves férfit éppen a múlt hónapban vádoltak meg az énekesnő zaklatásával, miután Swift New Yorkban található otthona közelében kiszámíthatatlanul viselkedett.

Korábban már több kritika érte Taylor Swiftet a rendszeres magánrepülőgép-használat miatt, ám a szóvivője már tisztázta, hogy nem minden esetben az énekesnő használja a gépet, hanem többször kölcsönadja azt.

A mostani eset az énekesnő több rajongóját is felháborította.