szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az amerikaifutball-bajnokság mindent eldöntő összecsapását, az 58. Super Bowl eseményét az ARENA4 tévécsatornán és a NET4+ streamingszolgáltatón láthatják élőben a hazai rajongók.

A Super Bowl a világ egyik legnézettebb sporteseménye, az amerikaifutball-bajnokság döntőjét tavaly 113 millióan követték figyelemmel csak az Egyesült Államokban. A sporteseménynek ugyanakkor egyre nagyobb magyar rajongótábora is van, nekik fog közvetíteni élőben a Network4 helyszínen tartózkodó, négyfős stábja. Idén Las Vegasból jelentkezik a Super Bowl, a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers küzd a trófeáért.

A magyar nyelvű közvetítés az ARENA4 tévécsatornán és a NET4+ streamingszolgáltatón lesz elérhető, a felvezető műsor vasárnap 22 órakor kezdődik, a helyszínt éjfélkor kapcsolják, fél órával később indul a meccs. A kommentátor Szarka András, a szakkommentátor Bencsics Márk lesz, a a budapesti stúdióból Zahovay Ádám köszönti a nézőket.

A meccs eseményein kívül mindig óriási érdeklődésre tart számot a félidei showműsor is: 2024-ben Usher, Post Malone, Tiësto, Andra Day és Reba McEntire lesznek a sztárfellépők.