Buja szexjelenetet forgatott Jenna Ortega, sokaknál kiverte a biztosítékot – videó

2024. feb 8. 13:32
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Jenna Ortega a Csábító leckék című filmben egy 18 éves lányt alakít / Fotó: Northfoto

Jenna Ortega a Csábító leckék című filmben egy 18 éves lányt alakít / Fotó: Northfoto

A gyönyörű fiatal színésznő ezúttal egy sötét komédiában tért vissza, a Csábító leckék című filmben, ráadásul a nála 31 évvel idősebb Martin Freeman oldalán. A filmhez egy szexjelenetet is leforgattak, ami kiakasztotta Ortega rajongóit.

Jenna Ortega a Netflix a 2022-ben bemutatott Wednesday című sorozatban tett szert világhírre. A fiatal nő azóta egyre több szerephez jut, és bár elsősorban inkább a horrorfilmekben tűnt fel, már komolyabb szerepeket is rábíznak.

Így jutottunk el 2024-be, amikor a Csábító leckék című filmben egy 18 éves lányt alakíthat, aki úgy dönt, hogy elcsábítja nála jóval idősebb, nős irodalomtanárát, Martin Freeman karakterét.

A filmben van egy szexjelenet is, amelyben Martin Freeman és Jenna Ortega együtt szerepelnek, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. Sokan a korkülönbség miatt úgy vélik, hogy még egy film kedvéért sem jó dolog ilyen helyzetbe keverni egy fiatal nőt.

A film intimitáskoordinátora azonban mindenkit igyekszik megnyugtatni. A Daily Mailnek nyilatkozva elmondta, hogy Jenna Ortega részt vett a szexjelenetet érintő döntésekben, és állítja, hogy a forgatás során egyetlen ponton sem lépték át a határokat.

„Az én munkám része az is, hogy támogassam a döntéseit. Alkalmazkodom a színészeim komfortérzetéhez, különösen egy ilyen produkcióban, ahol nagy a korkülönbség a színészek között” – magyarázta Kristina Arjona.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Jenna Ortega

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Jenna Ortega SZEX jelenet forgatás