A két éve boldog párkapcsolatban élő Lissák Laura már össze is költözött a szerelmével: „Nem ez az első húzós időszak, amit végigcsinál velem...”

2023. dec 5. 8:34
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Lissák Laura élete megváltozott a táncos vetélkedő óta/ Fotó: Varga Imre

Lissák Laura összeköltözött a párjával / Fotó: Blikk

Lissák Laura először beszélt részletesebben a szerelméről, akiről eddig azért nem árult el sok információt, mert az illető civil. A kapcsolatuk viszont már a következő szintre lépett, hiszen össze is bútoroztak.

Lissák Laura az utóbbi időben egyre nagyobb sikerekre tesz szert, hiszen már a negyedik éve táncol a Dancing with the Starsban, emellett a Farm VIP-ben is szerepel, a Spíler TV-n pedig műsorvezetői pozíciót kapott. A mindössze 24 éves táncosnő csodálkozva tekint az eddig megtett útjára, illetve arra, hova jutott el mostanra, ám sportemberként igyekszik a földön járni. Azt azonban nem tagadja, miszerint volt már rá példa, hogy a családjának kellett visszarántania, mivel túlságosan elszállt volna, ám ők tükröt tartanak elé, amiért nagyon hálás. Laura utólag már örül annak, hogy T. Dannyt kapta partnerül a TV2 táncos műsorában, noha az elején voltak aggodalmai.

Eleinte tartottam attól, milyen lesz dolgozni vele. Féltem, hogy hatalmas lesz az arca, mert a maga területén ő a király, de nem így történt. Az első próba napján kint hagyta T. Danny karakterét a kapu előtt, majd belépett Dani, egy kedves, jólelkű ember, akin látszott, hogy szeretne tőlem tanulni, valamint élvezi ezt a számára új megmérettetést. Rögtön láttam, hogy nem alibizni jött, hanem meg akar tanulni táncolni, ami jót tett a kapcsolatunknak. Aztán később kiderült, ő ebben a műfajban is nagyon tehetséges” – áradozott a tánctársáról.

A barna szépség ezután a Farm VIP-ről is kitálalt, mondván, komoly felismerések érték őt a civilizációtól távol:

Nekem a párommal közös otthonunk nagyon sokat jelent, így az első perctől honvágy gyötört... – mesélte Laura, majd hozzátette: ő maga tisztaságmániás, és sokat takarít otthon, viszont a farmos környezet köszönőviszonyban se volt a tisztasággal.

A táncosnőről 2022 februárjában kezdett elterjedni a hír, miszerint újból rátalált a szerelem. A kedvese azonban civil, aki nem akar szerepelni, ezért Laura nem beszél sokat kettejükről. Annyit viszont elárult, hogy két éve vannak együtt, a kapcsolatukat pedig a Farm VIP miatti különlét még jobban megerősítette.

Nem ez az első húzós időszak, amit végigcsinál velem. Most vágjuk a cetlit, nagyon várjuk a karácsonyt, amikor mindketten letehetjük a munkát és összebújhatunk. Ő nagyon támogató velem és büszke rám. Örülök annak, hogy neki semmi köze a médiához, mert amikor túlpörgöm magam, nagyon jó mellette megnyugodni. Olyan számomra a közös otthonunk, mint a béke szigete

árulta el a Meglepetés magazinnak Laura, aki viccesen hozzátette: a konyhát nem igazán használják ki, mivel a sütés-főzés terén még fejlődniük kell. Az ünnepekre is együtt hangolódnak.

Különleges karácsonyra készülünk, mert a kedvesemmel először töltjük együtt. Az egyik részét az én családomnál, a másikat az övénél. Jó érzés, hogy külön már nem is tudnánk elképzelni az életünket – mesélte az ünnepi terveikről.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Lissák Laura

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Lissák Laura szerelem kapcsolat összeköltözés karácsony Dancing with the stars