Egy budapesti levesezőben, a Déli pályaudvarnál fotózták le Angelina Jolie-t: a kisfiával kettesben ült be lazulni – Friss képeken a világsztár

2023. dec 5. 8:24
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Angelina Jolie-t egy budapesti levesezőben fotózták le / Fotó: Northfoto

Angelina Jolie-t egy budapesti levesezőben fotózták le / Fotó: Northfoto

Angelina Jolie egy budapesti étteremben ebédelt a kisfia társaságában. Lencsevégre is kapták a filmcsillagot, miközben vidáman cseverészett az egyik fővárosi levesezőben.

A világhírű színésznő már hónapok óta a fővárosban tartózkodik, mivel itt forgatják a Maria Callas opera-énekesnő életéről szóló filmet. Bár november végén elhagyta az országot, hiszen akkor a repülőtéren találkozott vele az egyik rajongója, úgy tűnik, most ismét visszatért Budapestre.

A kemény munka közben néha van ideje elugrani és kipróbálni egy-egy magyarországi éttermet is. Az előző hétvégén például egy Attila úti levesezőbe tért be az egyik gyermekével.

A Dang Muoi nevű vietnámi levesező osztott meg a Facebook-oldalán, hogy néhány nappal ezelőtt náluk ebédelt Angeline Jolie. Bár a színésznő egy óriási napszemüveggel takarta az arcát, a jellegzetes arcvonásait így is könnyű felismerni a fotókon.

Láthatóan nagyon vidám hangulatban fogyasztotta el az ebédjét a fővárosi étteremben, ahova a fia, Pax is vele tartott:

„Képzeljétek, a hétvégén nálunk ebédelt a gyönyörű Angelina Jolie és a fia, Pax” – olvasható az étterem közösségi oldalán.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Angelina Jolie

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Angelina Jolie leves Budapest étterem