„Drukkolok neki, hogy minél jobban keressen, mert annál kevesebb gyerektartást kell fizetnem” – Árpa Attila formabontó vallomással állt elő gyermeke édesanyjáról

2023. dec 5. 8:10
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Árpa Attila hisz abban, hogy lesz egyszer hollywoodi magyar sztárunk /Fotó: TV2

Árpa Attila a lányáról és a karrierjéről beszélt /Fotó: TV2

Árpa Attila részleteket árult el arról, jelenleg milyen irányba tart az élete. Bevallotta, hogy vágyna már a szerelemre, viszont egyelőre a lányát is alig látja a rengeteg munkája miatt.

Árpa Attilának bejött az élet, hiszen kapásból három RTL-es produkcióban is látható volt: szerepel többek között a Valami Amerika sorozatban, bunyózik a Sztárboxban, Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsorban pedig játékmester lehetett. Utóbbi cseppet sem idegen terep számára, ugyanis jó szervezőnek tartja magát, és – mint mondta –, amikor a lánya kisebb volt, gyakran szervezett neki és a barátnőinek hasonló típusú, kincskeresős játékokat, mint amilyeneket a műsorban láthattak a nézők. Elmondása szerint még látványos füstbombákat és Harry Potter-féle elemeket is beszerzett egy-egy ilyen kincskereséshez, amiket Amira a mai napig emleget.

Pintér Tibor alig kapott levegőt a Sztárbox után: „Aki kiáll az 52 éves Árpával ebből a stadionból, az jelentkezhet!” – videó

Pintér Tibor alig kapott levegőt a Sztárbox után: „Aki kiáll az 52 éves Árpával ebből a stadionból, az jelentkezhet!” – videó

Attila szerint az elmúlt egy évben szinte egy percre sem állt le: az RTL-es produkciók mellett egy indiai filmet forgatott Mumbaiban, egy kosztümös mozit, egy amerikai sci-fit, illetve Balázs Andival is játszik a Karinthy Színházban a Tortúrában.

Szeretnék most már egy szép nővel kettesben, egy ágyban lenni délelőtt 11 órakor, mert az idejét sem tudom, mikor történt meg ilyen, hiszen mindig rohannom kell valahová – mesélte az 52 éves színész, akit gyakran magányos farkasként emlegetnek.

„Mert a farkas vad, szabad, és akkor is boldog, ha magányos, és akkor is magányos, amikor boldog" – adott magyarázatot Árpa arra, miért a „Farkas” felirat szerepel a Sztárboxban viselt nadrágján. A színész sok munka mellett nem tud annyi időt szakítani a 16 éves lányára, mint amennyit szeretne.

„Középiskolás, vidéken lakik egy kollégiumban. Hétvégén szokott feljönni Budapestre, de akkor általában én forgatok, színházban játszom, vagy a Sztárboxra készülök, szóval nehéz összehozni a találkozót. Pedig nagyon büszke vagyok rá. Értelmes lány, karakán, van saját véleménye, kiáll magáért. Az animáció és a grafika érdekli, most azon a pályán képzeli el a jövőjét” – mondta a Meglepetésnek az édesapa, akinek nagy álma, hogy Amirával kettesben bejárják Amerikát egy lakókocsis utazás során. Bár a gyermeke édesanyjával, Tomán Szabinával már nincsenek együtt, jó kapcsolatot ápolnak.

Büszke vagyok Szabina sikerére, minőségi munkát végez, önerőből építette fel a cégét, a birodalmát. Drukkolok neki, hogy minél jobban keressen, mert annál kevesebb gyerektartást kell fizetnem neki – viccelődött.

Attila kitért arra is, hogy egy tinédzsernek már vannak igényei, amiket ki kell elégíteni, például sminkkészletekkel, divatos ruhákkal vagy szórakozással. Gyakran kapja is az sms-t az újabb rendelésekről, de nem bánja, hiszen úgy van vele, kire költsön, ha nem az egy szem lányára.

Nekem mindenem megvan, most már a lányom gondtalan életét akarom megalapozni – jelentette ki.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Árpa Attila

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Árpa Attila Tomán Szabina munka lánya