Miből van ez az ember? Chuck Norris 83 évesen akciófilmmel tér vissza a mozikba: fotókon a legenda

2023. dec 5. 7:49
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
A 83 éves Chuck Norris ismét bevállalt egy akciófilmet / Fotó: Northfoto

A 83 éves Chuck Norris ismét bevállalt egy akciófilmet / Fotó: Northfoto

Chuck Norris 83 évesen is bevállalt egy akciófilmet: jövőre egy újabb nagy filmszerepben láthatjuk majd az mozikban. Még különlegesebb, hogy a fia, Dakota Aaron Norris rendezte az akciójelenetet.

A világ egyik legismertebb akcióhőse már jó néhány éve nem vállalt nagyobb szerepet mozifilmben: utoljára 2012-ben kapott egy jelentős szerepet The Expendables – A feláldozhatók 2. című alkotásban. Most, 83 éves korában úgy döntött, ismét akciójelenetekben mutatja meg magát.

Chuck Norris az Instagram-oldalán jelentette be, hogy jövőre újra láthatjuk majd őt filmben, egyúttal pedig néhány kulisszafotót is megmutatott a készülő produkcióból.

„Visszatérek az akciófilmekhez, Derek Ting és Marc Singer mellett az Agent Reconban, ami jövőre jön ki. Itt van néhány kulisszafotó az egyik harcjelenetemből, amit a fiam, Dakota koreografált. Már alig várom, hogy láthassátok. Legyetek türelemmel!"

– dicsekedett a büszke apuka közösségi oldalán.

A forgatásokat bemutató galéria utolsó fotóján a fiával, Dakotával látható, aki apja filmes karrierje után rendezőként és filmproducerként helyezkedett el a szakmában. A fiú számára – az apjához hasonlóan – fontos a testmozgás, s az Instagram-oldala alapján közösen is szoktak edzeni.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Chuck Norris

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Chuck Norris akciófilm visszatér mozi