Ez a világ legdurvább válópere? Angelina Jolie miatt egy orosz oligarcha fenyegette meg Brad Pittet: kényszeríthetik, hogy aláírja a papírokat

2024. feb 13. 14:43
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Nem csitul a balhé Brad Pitték háza táján / Fotó: Northfoto

Nem csitul a balhé Brad Pitték háza táján / Fotó: Northfoto

Brad Pitt és Angelina Jolie ismét egymásnak feszültek, ezúttal a 160 millió dolláros szőlőbirtokuk miatt.

Brad Pitt és Angelina Jolie már közel állnak ahhoz, hogy véglegesítsék a válásukat, azonban a dél-franciaországi szőlőbirtokuk miatt még mindig vita zajlik köztük. A színésznő még még 2021-ben adta el 64 millió dollárért a Chateau Miraval felét a Sztolicsnaja vodka tulajdonosának, Jurij Sefler orosz oligarchának.

A Sun magazin információi szerint Brad Pittet megfenyegették. Azt, hogy pontosan mi volt a fenyegetés tárgya nem hozták nyilvánosságra, annyi azonban biztos, hogy súlyos következményekkel nézhet szembe ha nem működik együtt a szőlőbirtokkal kapcsolatban az orosz milliárdossal. A színész állítása alapján Sefler titokban vásárolta be magát a birtokba, ezután nyilvánosan jelentette be a partnerségét Brad Pitt-tel.

A Chateau Miraval többek között a házasságuk boldog pillanatainak jelképe, ugyanis a sztárpár a 17. századi birtokon szállt meg, amikor az anyuka megszülte az ikreket, 2014-ben pedig itt kötötték össze az életüket. Ezt követően sikeres borászati vállalkozás lett a szőlőültetvényekből.

A lap dokumentumokra hivatkozva azt állítja, hogy Sefler megfélemlítéssel próbálta rávenni a világsztárt az együttműködésre, máskor pedig kitalált vádakat hozott fel ellene a Miraval rossz irányítása miatt.

Brad Pitt elmondása szerint meg tudtak állapodni korábbi párjával, ami annyit tesz, hogy a színésznek elővásárlási joga van a birtokra, amennyiben Jolie úgy határoz, hogy eladja. Abban is megegyeztek, hogy nem adják el a másik engedélye nélkül a 160 millió dolláros Chateau Miravalt. Angelina azonban azt mondja, hogy ilyen megállapodás soha nem létezett.

Az édesapában akkor tudatosult, hogy a felesége eladta az 50 százalékos részesedését , amikor az orosz fél 2021-ben bejelentette egy sajtóközleményben, hogy új üzleti partnerei vannak – állítják Pitt ügyvédei. A színész árulásként élte meg az eladást, az ügyvédei pedig állítják: Sefler a nevéből akart profitálni, Angelina pedig azzal, hogy a birtokot egy orosz oligarchának adta el, amely összekötötte azt Oroszországgal és Vlagyimir Putyinnal. Ez talán véglegesen tönkre teheti a brandet.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Brad Pitt

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Brad Pitt Angelina Jolie válás vita szőlőbirtok orosz oligarcha