Belpolitika

Voks 24 - Pap János a DK, az MSZP és a Párbeszéd közös jelöltje Békéscsabán

Pap János négy cikluson keresztül volt a város vezetője 1990 és 2006 között.

2024.02.16 11:54MTI

Pap János korábbi polgármestert indítja a DK, az MSZP és a Párbeszéd Békéscsabán polgármesternek - közölte a Demokratikus Koalíció közleményben pénteken.

A békéscsabai bejelentésen a DK részéről Arató Gergely frakcióvezető-helyettes és Fülöp Zoltán területi igazgató, az MSZP részéről Miklós Attila városi elnök és Korózs Lajos országgyűlési képviselő, a Párbeszéd részéről Harasztos Sándor, a Békés vármegyei Párbeszéd alapszervezet vezetője és Béres András elnökségi tag ajánlotta Pap Jánost - olvasható a kommünikében.

Azt írták: nincs olyan békéscsabai, aki ne ismerné Pap Jánost, hiszen 1990 és 2006 között négy cikluson keresztül volt a város vezetője, amikor is igazi fellendülést hozott Békéscsabára. Szolgálati ideje után sem hagyta ott a térséget, éveken keresztül a városüzemeltetésben volt segítségére a csabaiaknak.

"Hiszünk benne, hogy Pap János a legalkalmasabb a polgármesteri szék betöltésérek" - olvasható a közleményben.

Pap János 1990-ben, 1998-ban és 2002-ben az SZDSZ jelöltjeként nyert polgármesteri széket, míg 1994-ben az SZDSZ-Fidesz közös jelöltjeként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.