Ő Tornóczky Anita jóképű vőlegénye: Miklóssal 6 éve dúl köztük a szerelem

Tornóczky Anita és vőlegénye a megtestesítői az álompár kifejezésnek azon a szelfin, amit az egykori tévés posztolt.

tornóczky-anita-c
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Álompár - olyan szerelmesekre szokták ezt a kifejezést használni, akikre tényleg illik, sugárzik róluk, mennyire összhangban vannak. Tornóczky Anita és vőlegénye pont ilyen. Bár nem látjuk őket sűrűn, mindig érződik rajtuk az összetartás.

Hat éve annak, hogy tart a szerelmük: egészen pontosan március 9-én ünneplik kapcsolatuk évfordulóját. A negyedik nagy mérföldkő volt, Miklós napra pontosan akkor kérte meg a kezét, ráadásul még a helyszín is stimmelt, síelés közben találkoztak, és így történt az eljegyzés is. 

Tornóczky Anita a vőlegényével

Az egykori tévés nem posztolja tele az Instagram-oldalát a képeikkel, de azért néha-néha kitesz egy-egy közös felvételt. Ezek láttán mindig megállapítjuk, nagyon szerencsés nő, ugyanis Miklós irtó jóképű pasi.

Nem csupán külsőre árad róluk a harmónia, Tornóczky Anita korábbi interjúi alapján az élet minden területén összhangban vannak. Mindent meg tudnak beszélni, az érdeklődési körük is nagyon hasonló. 

Abban szintén egyetértenek, nem akarnak elsietni semmit - Tornóczky Anita 2023 nyarán arról beszélt a Best magazinban, hogy azt is el tudja képzelni, előbb váljanak szülőkké, mint hogy oltár elé álljanak.

Ő a 71 éves Straub Dezső új párja: a csinos Zsuzsával fél éve együtt van

Straub Dezsőre újra rátalált a szerelem. Kedvesével a munka hozta össze, mutatjuk, hogy festenek együtt.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Cover-fotó: RTL II/NőComment!

Ezt is szeretjük