A lánya révén kapott új családot Zoltán Erika

2024. feb 18. 7:03
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Zoltán Erika születésnapja boldogan telt a szerettei körében /Fotó: Ringier archívum

Zoltán Erika születésnapja boldogan telt a szerettei körében / Fotó: Ringier archívum

1962-ben született és csütörtökön 62 gyertyát fújt el a születésnapi tortáján Zoltán Erika. Az örökifjú énekesnőt idén is sokan köszöntötték, ezért két születésnapi bulija volt, a második ráadásul egy egész hétvégén át tartott!

– Zoé lányom kedves szokása, hogy a Valentin-nap nálunk pontban szerda éjjel tizenkettőkor véget ér, utána már a születésnapomat ünnepeljük – kezdte a Blikknek mosolyogva Zoltán Erika. – A lányom és a párja, René vacsorázni ment szerda este, de úgy döntöttek, hogy éjfélre hazajönnek megköszönteni, így a születésnapomat velük, a férjemmel, Robival és Zoé párjának családjával töltöttük.

"Az elején betegesen féltékeny voltam" - Így is lehet: 27 éve él boldog házasságban férjével Zoltán Erika

"Az elején betegesen féltékeny voltam" - Így is lehet: 27 éve él boldog házasságban férjével Zoltán Erika

Erika szerencsés helyzetben van, fogadott veje családja ugyanis már az ő családja is.

– Robi és én, illetve René családja is nagyon boldog, hogy a fiatalok már több mint öt éve ennyire szeretik egymást, ez pedig minket is összehozott. A telefonunkban van közös beszélgetős csoportunk, amiben mindannyian benne vagyunk, és ez jólesik, hiszen az én ágamról már nagyon kevés vérrokonom él – fogalmazott, majd elárulta, hogyan folytatódott az ünneplés. – Sok igazi barátom van, többen közülük rajongókból váltak életre szóló barátokká. Velük minden évben ünnepelek, de ebben az évben különlegesen, hiszen pénteken egy impozáns siófoki hotelbe utaztunk egy fellépésre, ahova az egész baráti társaságom is elkísért. A hétvégi koncertjeimen fellépőként vendég volt DR BRS is, akit gyerekkora óta ismerek, így ő is személyesen felköszöntött, szombaton pedig DJ Dominique barátommal mi leptük meg egy Fergeteg Partyval a vendégeket.

Az énekesnő akár meg is fordíthatná azt a két számot a születésnapi tortáján, hiszen huszonéveseket megszégyenítő formában van. Lapunknak elárulta, hogy bőven tesz is ezért, bár nem volt mindig könnyű dolga.

– Az elmúlt néhány év, a menopauza időszaka borzalmasan megviselt testileg és lelkileg is. A bennem végbemenő változások miatt valahogy a kilók is jobban rám rakódtak, és mivel a színpadi jelenlétemhez jó kondícióra van szükség, sokat küzdöttem. Ám amikor a változókori tünetek elmúltak lassan tíz év után, mintha újjászülettem volna! – újságolta, hozzátéve, hogy ekkor nagy lendületet kapott. Abbahagyta a tejtermékek fogyasztását, életmódot váltott, mindez pedig csodát tett vele. – Az egyik barátnőm javaslatára hagytam el a tejtermékeket már hét éve, aminek a hatására lassan, de biztosan mára közel húsz kilótól szabadultam meg, sokkal szebb lett a bőröm is. A kondícióm fenntartásában a lányom, Zoé is segít, aki személyi edzőként megtalálta számomra a legjobb edzésformákat. Korábban azt hittem, hogy az idő múlásával el kell fogadni a fájó ízületeket, a gerincsérv okozta problémákat és a nehézkes mozgást, de hála az égnek erre rácáfoltam, olyan fürge vagyok, mint régen.

Jóllehet, közel négy évtizede a pályán van, zenéjét a fiatalok is szeretik, aminek titka talán nemcsak az, hogy a retró őrület évek óta tombol hazánkban, hanem a megújulás is.

– Szeretek fiatalokkal is dolgozni, az pedig külön öröm, hogy sok huszonéves is szereti a zenémet. Vannak, akik még meg sem születtek, amikor már túl voltam az eddigi pályám felén, de a szüleik például az én egyik dalomra, a Szerelemre születtemre találtak egymásra, azóta pedig a család minden tagja kívülről fújja a slágereimet. De van egy fiatal lány is, aki rajongóból lett a barátom, és bár Svájcban él, minden évben hazalátogat a születésnapomra – mondta boldogan az énekesnő.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Zoltán Erika

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Zoltán Erika Kátai Zoé születésnap Család barátok