A mi kis falunk szerelmespárját ezért intették óva a kollégáik: nem hallgattak az intő szavakra

Sodró Eliza és Rusznák András nem csak A mi kis falunkban kollégák, több színházi darabban is játszanak együtt.

Sodro Eliza és Rusznák András színházban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az már jó ideje nem titok, hogy A mi kis falunk két közönségkedvenc karaktere, Saci és Bazsó megformálói a valóságban egy párt alkotnak.  Sodró Eliza és Rusznák András nem csak az RTL sorozatában dolgoznak együtt, sok színházi produkcióban partnerek - pedig ez sokak szerint egyáltalán nem szerencsés dolog.

A mi kis falunkon kívül a Radnóti Színház több darabjában is láthatják őket a nézők, illetve 2023 ősze óta játsszák a Bármi lehetséges, ha elég erősen gondolsz rá című kétszemélyes drámájukat a Loupe Színházi Társulással.

Sodró Eliza és Rusznák András színházban

Szeretnek együttműködni a színpadon, pedig a kollégáik arra figyelmeztették őket, nem tanácsos vegyíteni a munkát és a magánéletet.

- Én nagyon szeretek Andrissal dolgozni. Kollégák néha óva intenek attól, hogy a pároddal játssz, mert a munka és a magánélet ilyen mértékű összekutyulása kifésülhetetlen párkapcsolati és szakmai konfliktusokat generál, amik előbb egymás meggyűlöléséhez, végül szakításhoz vezetnek - ecsetelte a színésznő a HVG.hu interjújában.

Azzal folytatta, hiába az intelmek, valamiért úgy érezte, nekik nincs okuk tartani bármi ilyesmitől.

- Sokat dolgoztunk a párkapcsolatunkon, és megtanultunk jól kommunikálni egymással, aminek a közös munkában is hasznát vesszük. Szakmailag pedig pont annyira tiszteljük egymást, hogy ez inspirálóan tudjon hatni a színészetünkre.

Otthon élettársak, a színpadon meg játszótársak vagyunk.

Rusznák András annyival egészítette ki mindezt, hogy elárulta, már akkor tudták, nagyon hasonló színészek, mikor még nem is játszottak ugyanabban az előadásban.

Szifon feleségét alakítja A mi kis falunkban: a valóságban ilyen gyönyörű nő Lévay Viktória

Képeken A mi kis falunk szereplői. Hatalmas a különbség a karakterek és a színészek igazi megjelenése között.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/A mi kis falunk

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük