Megtaláltuk Diana hercegné magyar hasonmását: nézze meg a fotókat, nem hiszi majd el, amit lát

2024. feb 18. 11:03
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Az egykori walesi hercegnének, az 1997-ben elhunyt Dianának ma is rengeteg rajongója van / Fotó: Northfoto

Az egykori walesi hercegnének, az 1997-ben elhunyt Dianának ma is rengeteg rajongója van / Fotó: Northfoto

Az iskolában dolgozó anyuka szabadidejében egy együttesben szokott énekelni.

Diana hercegné életében sokak példaképe volt, és még közel 30 évvel a halála után is akadnak követői. Tragikus halála mélyen megrázta 1997-ben a nemzetközi sajtót. Nem véletlen tehát, hogy egyesek a mai napig nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy megőrizzék az értékeket, amiket a hercegnő képviselt. Képli Barbara, Diana hercegné hasonmása jótékonysággal szeretne kitűnni a tömegből.

Barbara nem csak a külsőségekben, de személyiségében is hasonlít Dianára

Barbara nem csak a külsőségekben, de személyiségében is hasonlít Dianára

Kísérteties a hasonlóság, szinte megállapíthatatlan, Diana, vagy Barbara portréit nézzük. A 33 éves magyar hölgy is felismerte ezt, és mára igyekszik tudatosan úgy öltözködni, sminkelni, ahogyan egykor a brit előkelőség is tette.

Láthatatlanul körbe szőtte az életemet Diana hercegné léte. Mindössze hét éves voltam, amikor meghalt. Ekkor még nem fogtam fel, hogy mennyit fog ez jelenteni számomra a későbbiekben, de évek óta igyekszem minél többet megtudni az életéről. Beleástam magam a történetébe – kezdte Barbara, akinek néhány hónappal változott meg az élete.

Ez nem egy Lady D.-ről készült archív fotó, hanem magyar hasonmása, Képli Barbara látható rajta

Ez nem egy Lady D.-ről készült archív fotó, hanem magyar hasonmása, Képli Barbara látható rajta

A környezetem kezdte mondogatni, hogy hasonlítok a hercegnőre, így megkerestem egy külföldi hasonmás ügynökséget, jelentkeztem, és mára én vagyok fent az egyetlen Diana-hasonmás. Folyamatosan megerősítenek ebben. Körülbelül két hónapja egy idegen hölgy szólított le a vonaton, hogy megjegyezze, nagyon hasonlítok a hercegnére

– magyarázta a hasonmás, aki szeretné jóra használni az adottságait, és énekesi karrierjével összekötve szívesen segítene a rászorulókon.

A kép bal oldalán Diana hercegné, a jobbon pedig Barbara / Montázs: Blikk

A kép bal oldalán Diana hercegné, a jobbon pedig Barbara / Montázs: Blikk

– Várom a lehetőségeket. Szeretném megmutatni magamat Magyarországon, és külföldön is.

Nem a pénz miatt csinálom, szeretném jóra használni az adottságaim. Szeretem a gyerekeket, szeretnék rászoruló, beteg, árva gyermekeken segíteni, hogy könnyebb legyen nekik az élet.

Mesterséges intelligencia és művészet: így néznének ki a fiatalon elhunyt hírességek – fotók

Mesterséges intelligencia és művészet: így néznének ki a fiatalon elhunyt hírességek – fotók

Szívesen veszek részt jótékonysági esteken, fogadásokon, akár énekelnék is. Az elmúlt hónapokban, ha hívtak jótékonysági rendezvényre, az összeget, amit kaptam, felajánlottam jótékony célokra – mesélt elkötelezettségéről a hercegné hasonmása, és annyit elárult, hogy édesanyaként tudja, milyen fontos a gyermekek jóléte, és örömmel mesélt arról, neki milyen remek kapcsolata van kisfiával.

Van egy 12 éves fiam, aki nagyon drukkol nekem. Biztat, és mindig örül, ha anyáról hír van – árulta el Barbara mosolyogva.

Képli Barbara igyekszik úgy öltözködni és sminkelni, úgy vágatja a haját, ahogy a hercegné egykor, így még szembe tűnőbb a hasonlóság

Képli Barbara igyekszik úgy öltözködni, sminkelni, és úgy vágatni a haját, ahogy a hercegné egykor, így még szembetűnőbb a hasonlóság

Diana hercegné hasonmása elsőre zárkózottnak tűnhet az emberek számára, ugyanis féltve óvja a magánéletét. Mindössze annyit árult el lapunknak is, hogy egy iskolában dolgozik, illetve a Kunszentmiklósi Kék Hold Együttesben énekel.

– Éppen Diana életéből okulva nem szeretném beengedni az embereket a magánéletem részleteibe. Megtanultam, hogy a hírnévnek ára van, igyekszem tudatosan különválasztani ezeket.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Diana hercegné

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Diana hercegné jótékonyság hasonmás