szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A zenész szerint Orbán Viktornak nagy szüksége van arra, hogy kiálljanak mellette, ezért ő akár a díszemelvényen is hajlandó lenne ülni.

Véleménycikket írt Nagy Feró a Mandinerre, amelyben ismét tanúbizonyságot tesz arról, mennyire elkötelezett a Fidesz, pontosabban Orbán Viktor mellett. Mint írja, élete legfontosabb pártja a Fidesz és a kritikusoknak már csak azért is kéne csendesebbeknek lenniük, mert a kormánypárt négy választást nyert meg.

“A helyi Fidesz-szervezetet is támogatom, részt veszek a Békemeneteken, s ha Viktor kérné, akár a díszemelvényen is ott ülnék, hiszen a miniszterelnöknek szüksége is van rá, hogy kiálljunk mellette” – írja a zenész és hozzáteszi, szerint Orbán többet próbál tenni a magyarságért, mint bárki a rendszerváltás óta.

Nagy Feró rossz dolognak tartja, hogy “manapság a jobboldalon a liberális szitokszóvá lett”, már csak azért is, mert magát mindig is liberálisnak tartotta, hiszen nem zavarja, ha valaki mást gondol, mint ő. A politikai irányzatok fejtegetésével eljut a demokrata kifejezésig is, azt szerinte az amerikaiak "járatták le azzal, hogy az ottani demokraták szerint, ha valaki mást gondol, mint ők, az már rögtön fasiszta”.

A rövid kitérő után gyorsan vissza is tér Orbán Viktorhoz, akiről azt gondolja, “zseniálisan vezeti az országot, annak ellenére, hogy ez az Európai Unió egy nagy tévedés volt a részünkről". Azt azonban nem fejti ki, miért tartja tévedésnek az Európai Uniót (vagy az ahhoz való csatlakozást?), inkább tovább építi a miniszterelnök személyi kultuszát: “Orbán tisztában van a saját erejével, nem él vissza a hatalmával, egyre többen mondják, hogy Európában, napjainkban ő a legfontosabb politikus”.

Nyitóképünkön Nagy Feró érkezik Orbán Viktor évértékelőjére, amelyről itt írtunk bővebben:

Orbán Viktor 49 kilométer per órás beszéde

2023, és pláne az elmúlt pár hét levette a miniszterelnök kocsijáról a lézerblokkolót: nincs több száguldozás, legalábbis következmények nélkül biztosan nem, mert végre nemcsak a világ, hanem az ország összes állampolgára is figyel. Orbán Viktor ennek megfelelően az évértékelő beszédében kínosan odafigyelt, hogy pont annyira legyen önmaga, amennyire azt a körülmények engedik.