Óriási kéréssel rukkolt elő Tücsi kislánya: erről van szó

2024. feb 18. 21:37
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Sok bántást kapott Tücsi / Fotó: Ringier

Tücsinek anyaként és üzletasszonyként is helyt kell állnia / Fotó: Ringier

Repül az idő: az egykori műsorvezető, Tücsi, és jégkorongozó kedvesének, Sofron Istvánnak közös kislánya, Nara már öt éves múlt. A kislány beleszületett a folyamatos utazgatásba, hiszen a sportoló sokadik szezonját kezdi Csíkszeredán, a bázisuk ugyanakkor Budapesten van.

Tücsi az elmúlt években kétlaki életet élt kislányával, de korábban elárulta a Blikknek, hogy teljesen belefáradt, így úgy döntött, nem utazgat többet.

"Még nincs 5 éves, de egy igazi kis családösszetartó ez a kislány. Ha úgy alakul, hogy hetekig együtt tudunk lenni Sofival, utána nagyon nehezen engedi el. Így most is, amikor mondtuk neki hét elején, hogy Sofi vasárnap visszamegy Csíkszeredába, akkor rám nézett és megkért, menjünk mi is apával, ő nem akar apa nélkül lenni" - írta közösségi oldalán a szívszaggató sorokat.

Tücsi felhagyott a kétlaki élettel: „Lelkileg teljesen elfáradtam az ingázásban”

Tücsi felhagyott a kétlaki élettel: „Lelkileg teljesen elfáradtam az ingázásban”

Tücsi egy ideje vállalkozóként dolgozik, saját márkájának minden részletét maga menedzseli, ezért is döntött úgy, hogy Budapesten marad kislányával.

"Minden mintadarabot, részletet, szabásmintát úgy alkotunk, hogy ott vagyok, így vagyok nyugodt, és ami ennél is fontosabb, nagyon feltölt. Nem egyszerű vállalkozó Anyának lenni. mindkét oldalon helytállni, teljesíteni a saját magad által támasztott elvárásokat a munkában és e legjobbat nyújtani annak a csoda léleknek, aki téged választott. Nagyon maximalista vagyok, hatalmas tanulási út ez nekem, ami olykor pokolian nehéz, hiszen ki kell néha engednem a kezem közül dolgokat, hogy azt választhassam, ami a legfontosabb az életben: a családomat " - osztotta meg gondolatait Tücsi, akit lenyűgöz kislánya rugalmassága.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Tücsi

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Tücsi Sofron István Nara kétlaki élet utazás