Járai Máté terapeutát váltott, hogy fel tudja dolgozni a gyászt

2024. feb 19. 7:02
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Járai Máté Fotó: Blikk/ Zsolnai Péter

Járai Máté új terapeutához jár / Fotó: Zsolnai Péter

Járai Máté fontosnak tartja, hogy a lelke mélyére lásson és minél jobban megértse a problémái eredetét, ezért terapeutát váltott.

A Blikk is beszámolt róla korábban, hogy Járai Máté szerződését tavaly januárban nem hosszabbította meg az RTL Reggeli csapata, így a műsorvezetőt a hónap végén elküldték a csatornától. A színésznek pszichológus segített feldolgozni a történteket, ugyanis állítása szerint igazán komoly érvek nem hangzottak el annak kapcsán, miért is kellett távoznia. Bár a csatorna lehetőséget adott Máténak arra, hogy legyen egy búcsúadása vagy beszélgetése, ő ezt elutasította, mert úgy érezte, nem tett volna neki jót. A színésznek a mai napig hiányzik a műsorvezetés és a médiafelhajtás.

(A legfrissebb hírek itt)

– A mai napig álmodom azzal, hogy visszahívnak a Reggelibe. Valamiért én ezt egy komoly gyásznak élem meg. Elsősorban színész vagyok, de hiányzik a médiafelhajtás. Bármilyen botrányt olvasok, mindig féltékeny vagyok. Ő ott van a címlapon, de jó neki. Mit csináljak, öljem meg a szomszédot, hogy címlapra kerüljek? Attól érzem magam fontosnak és értékesnek, hogy ott vagyok a médiában. Ez nagyon kínos. Valami önértékelési ügy lehet emögött – árulta el pár hónapja az IstenEstben. Most kiderült az is, miszerint terapeutát váltott, hogy még jobban a mélyére ásson a lelki gondjainak.

– Nem kérdés, hogy fogok én még jó műsorokban szerepelni, és hívtak is már, de természetesen mindig és mindent jól átgondolok. És fontos, hogy ezt az időszakot, a nélkülözést hogyan dolgozom fel. Terapeutát váltottam, és ma már tudom, hogy a gyásszal foglalkozni kell, ráadásul negyvenfajta típusa van, amelyből a halál csak az egyik. Én most a munkahelyemet gyászolom, nekem ezek nyomnak ­rossz triggerpontokat a lelkemben, és talán éppen egy gyerekkori ­trauma miatt. Szóval nem is a címlapról szól ez nálam... Emellett képben vagyok a gyötrelmeimmel is, meg tudom azokat fogalmazni. Azaz csak ezekre a piros gombokra kell még jobban odafigyelnem – mesélte a Storynak.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Járai Máté

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Járai Máté terapeuta váltás lelkiállapot