Gólyahír: úton van a második gyerek az imádott színész párosnál, így jelentették be

2024. feb 19. 7:57
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Joaquin Phoenix mennyasszonya, Rooney Mara a második gyereküket várja / Fotó: Northfoto

Joaquin Phoenix mennyasszonya, Rooney Mara a második gyereküket várja / Fotó: Northfoto

A tetovált lány című film sztárja, Rooney Mara és Oscar-díjas vőlegénye, Joaquin Phoenix hamarosan kétgyermekes szülőkké válnak. Már szépen gömbölyödik a színésznő pocakja, s hamarosan érkezget a következő sztárcsemete.

A 38 éves színésznő, Rooney Mara a Berlini Filmfesztiválon osztotta meg a rajongókkal az örömhírt – noha a dolog már a bő ruha ellenére is egyértelmű volt –, hogy ismét gyermeket hord a szíve alatt.

A két színész nagyon védi a magánéletét, így egyelőre egyikőjük sem árulta el, mikor érkezik a második gyerek a családba.

A Joker sztárja 2019-ben kérte meg Mara kezét, akivel már 2012 óta kapcsolatban vannak, ám eddig még nem kerítettek sort az esküvőre. A sztárpár 2020-ban vált szülővé, amikor megszületett az első közös gyerekük, River. A kisfiúnak különleges nevet választottak: Joaquin bátyjának a nevét kapta meg, aki 23 éves korában túladagolásban vesztette életét – írja a People.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

gólyahír

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Rooney Mara Joaquin Phoenix gólyahír terhes gyerek