Márciusi horoszkóp-előrejelzés a Skorpióknak: féltékenység, vad szerelmi kaland jöhet, de vállalkozóként nem minden jön most be

2024. február 19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Márciusi horoszkóp a Skorpióknak Fotó: Getty Images

A hónap utolsó hetében lehet, hogy nagyon heves indulatok érnek el a munkahelyen. Ne álljunk bele, nem járunk jól.

Ha most kérik meg a kezünket, akkor egy álom válhat valóra… De akinek ez már lejárt lemez, az sem marad esemény nélkül a hónap elején, mert vállakozásban is jöhetnek kedvező történések, illetve fiataloknak szerelmemmel kapcsolatosan is élénk lehet a mozgolódás. Társkeresőn is be tudjuk húzni a nekünk valót, azonban azt vegyük figyelembe, hogy magunkat kell adni a személyes találkozón, nem egy listázó, mindent aprólékosan felmérő személytelen gépet, mert ezzel csak elijesztjük azt, akivel amúgy remekül ki is jöhetnénk.

Ne feledjük, erős és mélyen ható jegy vagyunk, a másik ember pedig nem feltétlen olyan, hogy lehet vele bármit is csinálni…

Tartósabb kapcsolatokban megjelenhet így az első napokban, hogy otthon kapjuk az ívet, vagy éppen mi visszük túlzásba a parancsolgatást, aztán emiatt

féltékenyek is lehetünk,

vagy éppen a gyereket használják fel ellenünk. Ha jogosan, akkor lesz csak igazán pofon.

A hét vége a Vénusz Uránusz kvadráttal behozhatja a képbe a családi béke fontosságát. Azaz, ha nem tudunk kibékülni, vagy nem egyezünk ki, akkor lehet, hogy ezzel komolyabban eltávolítjuk magunktól a kedvesünket. Kellemes kényszerhelyzet, de az elfojtásokban kiváló Skorpió énünk nyilván meg tudja majd oldani.

A második héten fiatalabb és

kalandvágyóbb Skorpióként egy szerelmes hangulatú, vagy éppen roppant vad kalandba keveredhetünk, akár több személlyel is.

Üzleti életben ugyanakkor ez egy kreatív és mozgékony időszak lehet, amikor ki tudunk törni a korábbi keretek közül. Azonban mert itt egy Merkúr Uránusz szextilről lenne szó, vegyük figyelembe, hogy még nekünk is kellenek korlátok adott dolgaink köré. Nem tudjuk ugyanis a végtelenségig vinni a terhet – de, tudjuk, de akkor szépen bele is pusztulunk –, így nem baj, ha nem maxoljuk ki adott lehetőséget, amit éppen kapunk üzleti partnereinktől, vagy éppen a piactól.

A hét közepi Merkúr Neptun együttállás aztán behozhat csalódást is, amikor nem tudjuk a vállalkozást úgy vinni, vagy éppen úgy építeni, ahogy szeretnénk. Szóval a normál üzletmenet is megdöccenhet, olykor elég csúnyán. Nem tragédia hosszútávon, de akkor éppen lehet nagyon fájó.

Szingli kalandkeresőként pedig becsúszhat egy nemi betegség is…

Lehet, hogy nem az új partner, de akkor mi vagyunk a hunyók. Tessék papírt kérni, ha már modern életet élünk, felelősség nélkül.

A következő Mars Uránusz kvadrát a hét vége előtt rá is játszik, mert ha pozitív volt a teszt, akkor szétvágja a kapcsolatot és rosszabb esetben a hírnevünket is. A Merkúr jegyváltása ráadásul az egészséget veszi elő, arra fordítja a figyelmet a vasárnapi váltástól.

A harmadik héten a Vénusz szintén jegyet vált, innovációt és boldogságot is hozhat kedvesünkkel, attól függően, hogy melyik életterület favorizáljuk éppen. Gyermekek esetében kifejezetten segítő, gyógyító lehet a hatása, javuló kapcsolatok és ha tettünk érte, akkor eredmények is az iskolában. Egy dolgot ne higgyünk el: hatalmi szóval, vagy erővel most nem érhetünk el teljes eredményt, kell hozzá az együttműködési készség is a porontyunk részéről. Ez pedig bennünket fog minősíteni idővel.

Hét végén a Nap Neptun együttállás családban hozhat kellemes időtöltést, vagy éppen a gyerekkel való foglalkozás ragadtathat el, hogy belelátunk esetleg szép illúziókat is. Persze, lehet, hogy kiválóan értékeljük az utódunkat és a vele való kapcsolatot. Ebben az esetben csak egy kellemes napot élhetünk meg.

Vállalkozóként viszont lehetnek most olyan ötleteink, amik látványosak, de nem bizonyulnak tartósnak.

A negyedik héten a serény munka nem biztos, hogy meghozza az eredményt, de ha nem olyanokkal működünk együtt, akik elfogadnak bennünket akár munkatársként, akár vezetőként, akkor nem jutunk túl messzire… A Nap Plútó szextil majd olyanban segíthet, hogy a család támogat meg anyagilag, vagy éppen ha nem vállalkozók vagyunk, akkor anyósunk tárcája nyílik ki és lát el bennünket a szükséges finanszírozással. Hogy ezt az unokára költhessük. Vagy nyaralásra?

A Mars jegyváltása feszültebb szerelmi életet, vagy aktívabb fejlesztéseket jelenthet a következő hetekben. Szóval bele tudunk húzni egy jó reklámmal, vagy éppen a megfelelő emberek „megfogásával”, akik aztán hoznak újabb ügyfeleket, akár a körömstúdióba, akár más üzleti lehetőségünkbe. Ha pedig egy gyárban tevékenykedünk, akkor talán olyan időszak jön, amikor jobban ki leszünk pécézve a kollégáink által… gondolkodjunk máshogy, lássunk más nézőpontból, hogy miért is jutottunk ide.

A hónap utolsó hetében lehet, hogy nagyon heves indulatok érnek el a munkahelyen. Ne álljunk bele, nem járunk jól.

Lesz a hét közepén egy Vénusz Uránusz szextil, ami kibékülést hozhat feszült helyzetekben, illetve amivel le tudjuk csitítani kedvesünk esetleges lázadását. Főleg, ha meccsről volt szó…

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest