Esküvőre készül az RTL sztárpárja, mindent elárultak a nagy napról

2024. február 19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Esküvőre készül Henry Kettner és Kiss Rebeka Fotó: Getty Images

„Rebekának ez az álma”

Henry Kettnert és szerelmét Kiss Rebekát a nézők az RTL Nyerő páros című műsorából ismerték és szerették meg a nézők.

Azóta már szintet lépett a kapcsolatuk, a videós tavaly titkos utat szervezett a kedvesének Horvátországba, majd egy tengerre néző világítótorony tetején kérte meg Rebeka kezét. Most újabb lépés következik: az esküvő. Hamarosan örök hűséget fogadnak egymásnak.

„Rebeka folyamatosan keresi a helyszíneket, de a dátum egyelőre még kérdéses. A menyasszonyi ruhát is megtaláltuk már, csak meg kell varrni. Nem vagyok a nagy esküvők híve, inkább az arany középútban hiszek: sem nem nagy, sem nem kicsi. Nem szeretnénk ötszáz embert, inkább csak a családtagjainkat és a tágabb baráti kört szeretnénk látni a nagy napon. Egy dologban azonban nincs egyetértés: Rebeka szeretne élőzenét, utána pedig lemezlovast, viszont

nekem az a kikötésem, hogy nem szeretnék mulatós zenét.

Ezt a részét szeretném én intézni, ha van rá mód” – fejtette ki a youtuber a hot! magazinnak.

Nem izgulják túl a házasságot

„Mindent a szerelmemre bízok, hiszen szeretném, ha ez az ő nagy napja lenne, és minden a kedve szerint történne. Engem személy szerint nem hoz lázba a házasság, több rossz példa miatt: a legtöbb barátom szülei és az én szüleim is elváltak, de tiszteletben tartom, hogy Rebekának ez az álma.”

(Blikk)

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest