Bereczki Zoltán az apaságról! Bevallotta, hogy elvérzett, csak másfél év után érkezett meg

2024. február 20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Bereczki Zoltán Fotó: Blikk/ Pozsonyi Zita

Nem szépített a dolgon.

Bereczki Zoli az RTL-en beszélt arról, mennyire nem volt egyszerű első helyre tennie az apaságot.

– Azt választottam pár évvel ezelőtt, hogy nagyon szeretnék apuka lenni, és igazából ez az origó – magyarázza Zoli. – Amikor otthon feladatom van, akkor otthon vagyok, és ez engem nagyon tölt.

Nem tagadja, „workalkoholic”, vagyis munkamániásként nehéz volt váltania.

Nekem ezt egy-másfél évig tanulnom kellett. Ott voltam, csináltam, de úgy igazán megérkezni most sikerült.

A műsorvezető, Peller Anna elmesélte, nemrég egy buliban járt Bereczkiékkel, és látta, mekkora apa-lánya szerelem van Flórával. Ahogy azt is, hogy mekkora a szerelem Bata Éva és férje közt, akik órákon át együtt táncoltak.

– Szeretünk táncolni, szeretjük a gyerekeinket – nevette el magát Zoli, majd arra egy történettel válaszolt, hogy ő vajon pörgős, együtt játszós vagy inkább szigorú apa.

– Most nálunk nagy divat lett a diavetítés. Természetesen a két hülye színész meg szokott őrülni, a legkülönbözőbb, legagyamentebb hangszíneken szólalnak meg a karakterek – és ezzel saját magunkat is elszórakoztatjuk.

Zoli két és fél éves kislánya, Flóra, ha csak egy a betűt is elrontanak, azonnal szól, mert kívülről fújja a meséket. Ebből is látszik, a kicsi örökölte Zoli maximalizmusát. Hogy a 47 éves színész-énekes bírja a tempót, karban kell tartania magát, ezért rendszeresen teniszezik. És persze az étrendje sem mindegy!

– Ne egyél cukrot, ne egyél szénhidrátot. Tejterméket nem is ehetek, mert fehérjeérzékeny vagyok – ezt szinte tökéletesen betartja, állítja, és az is kiderült, hogy rendszeresen főz. Ugyanakkor az otthoni alkotás, zeneszerzés kapcsán „elpanaszolta”: stúdióját át kellett adnia gyerekszobának, ő pedig egy kis lyukba szorult. „Hát mi kell neked oda: egy billentyű, aztán jó lesz…” – utánozta viccesen feleségét, Évát.

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest